Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

Hankø hotell og Spa

Vikaneveien 405, Gressvik

Fra 1 til 240 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Medbrakt mat tillatt

Medbrakt drikke tillatt

Hankø hotell og Spa

Hankø`s selskapslokaler er lokalisert på en egen øy!

Hankø er som skapt for selskap! Forestill deg en vielse ute i det fri, eller en bursdagsfeiring i Østfolds flotteste lokaler. Utsikt mot havet eller naturen tett på? Intimt eller romslig? Ute, men samtidig inne? Alternativene er mange, hos oss kan du velge det som passer ditt arrangement. Et selskap er noe man skal huske tilbake på med glede, og på Hankø ligger forholdene til rette for et minne for livet.

Vi har 140 års erfaring og lange tradisjoner for å arrangere de store feiringene. hos oss vil ditt selskap være i trygge hender. 

Med en hel øy til disposisjon er det kun fantasien som setter grenser for hva vi kan få til.

Selskapslokalene kan leies til bryllup, julebord, konfirmasjoner og jubileumsfest, men vi kan også holde andre typer arrangementer på dagtid. Det være seg møter, konferanser, presentasjoner og seminarer fra 10 til 200 personer. 

SELSKAP

Hankø`s selskapslokaler har flere ulike pakkeløsninger for jubileer. Vi kan tilby alt fra klassiske selskapsoppsett til ulike temapakker.

BRYLLUP

Hankø er som skapt til deres bryllup!  Forestill deg vielse ute i det fri, med en av våre paviljonger dekorert med blomster og bladverk.  Etterfulgt av en fantastisk bryllupsmiddag og dans – velg å ha bryllupsmiddagen ute i hotellhagen eller innendørs i vår majestetiske restaurant!  Vi har en flott veteranbil som brudeparet kan leie til å ta bilder eller hentes med.

JULEBORD

Kvelden hvor man skal avslutte året med gode kolleger.
Vi på Hankø Hotell & Spa gleder oss til å ta i mot dere, med julepyntet hotell, levende lys og duften av jul.
Vi serverer vår berømte julebord buffét med alle de tradisjonelle rettene, og sjømat.

SOMMERFEST

Hos oss kan du kombinere hage og terrasse med våre fantastiske lokaler på hotellet, eller leie vår flotte seilkro, som ligger lokalisert i helt nede i vannkanten, og skape en helt unik ramme for sommerfesten.

MARKERINGER

Vi har 140 år`s erfaring med alle typer arrangementer. Fra de formelle 7-retters middagene til mer uformelle buffeer. Alt er mulig på Hankø!

KURS & KONFERANSE

Vi har et stort utvalg av konferansepakker, men vi skreddersyr gjerne en pakke som passer akkurat deres behov. Standard teknisk utstyr finnes hos oss, i tillegg har vi leverandører på det meste. Vi har sjøen som nærmeste nabo og naturen tett på så her er mulighetene for aktiviteter uendelige.

Vi tilbyr blant annet:

Fotballbane
Idrettshall
Villmarkskamp
Sauna race
Sandvollyballbane (ferdig vår 2019)
Natursti
5-Kamp
diverse vannaktiviteter - som f.eks  båt, ribb, kano.........

Kom gjerne på en omvisning!

Send forespørsel

Lokalet tar min. 1 og maks 240 gjester

< Tilbake

< Tilbake

Vennligst
vent

Takk for henvendelsen din, Hankø hotell og Spa tar kontakt med deg så snart som mulig