Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

Jenter fra Bergen AS

Alvøveien 128, GODVIK

Opptil 40 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Medbrakt mat tillatt

Medbrakt drikke tillatt

Jenter fra Bergen AS

Galleri K-Design gir en unik ramme for ulike arrangementer, der bordene dekkes i selve Galleriet og butikken, blant malerier og andre vakre gjenstander i det spesielle lokalet.

Selskapslokalet kan benyttes for opptil 40 personer, der man også kan bestille “full pakke” med lokaler, mat, drikke og kaffe/kaker, eller man kan holde noe av dette selv som for eksempel drikke og kaker. Maten som serveres består av et rikt utvalg av hjemmelaget mat fra egne kokker, fra tradisjonelle luncher og treretters middager, til spennende tapasmenyer og eksotisk asiatisk mat. Er det flere enn 40 personer, samarbeider K-Design med nabogalleriet, Galleri 2W, slik at man kan ta flere personer til både selskap og andre aktiviteter.

Lokalet er spesielt populært blant private til arrangementer som konfirmasjoner og runde bursdager eller til andre anledninger man samles i festlig lag. Blant bedrifter er lokalet populært til seminarer og kick off samlinger samt blåturer, firmafester og julebord.

Meny & Catering

I tillegg til leie av lokalene tilbyr også K-Design servering av mat til de ulike arrangementene. Du kan også være med å påvirke menyen som består av et rikt utvalg av hjemmelaget mat fra egne kokker, fra tradisjonelle lunsjer og treretters middager, til spennende tapasmenyer og eksotisk asiatisk mat.

Hvis arrangementet ditt skal arrangeres hjemme eller i andre lokaler, kan du bestille mat fra den spennende menyen til K-Design, som også driver catering med levering av mat til arrangementer for private og bedrifter.

Send forespørsel

Lokalet tar maks 40 gjester

< Tilbake

< Tilbake

Vennligst
vent

Takk for henvendelsen din, Jenter fra Bergen AS tar kontakt med deg så snart som mulig