Lagre i favoritter

Jenter fra Bergen AS

Opptil 40 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Medbrakt mat tillatt

Medbrakt drikke tillatt

Jenter fra Bergen AS

KartAlvøveien 128, GODVIK

Galleri K-Design gir en unik ramme for ulike arrangementer, der bordene dekkes i selve Galleriet og butikken, blant malerier og andre vakre gjenstander i det spesielle lokalet.

Selskapslokalet kan benyttes for opptil 40 personer, der man også kan bestille “full pakke” med lokaler, mat, drikke og kaffe/kaker, eller man kan holde noe av dette selv som for eksempel drikke og kaker. Maten som serveres består av et rikt utvalg av hjemmelaget mat fra egne kokker, fra tradisjonelle luncher og treretters middager, til spennende tapasmenyer og eksotisk asiatisk mat. Er det flere enn 40 personer, samarbeider K-Design med nabogalleriet, Galleri 2W, slik at man kan ta flere personer til både selskap og andre aktiviteter.

Lokalet er spesielt populært blant private til arrangementer som konfirmasjoner og runde bursdager eller til andre anledninger man samles i festlig lag. Blant bedrifter er lokalet populært til seminarer og kick off samlinger samt blåturer, firmafester og julebord.

Meny & Catering

I tillegg til leie av lokalene tilbyr også K-Design servering av mat til de ulike arrangementene. Du kan også være med å påvirke menyen som består av et rikt utvalg av hjemmelaget mat fra egne kokker, fra tradisjonelle lunsjer og treretters middager, til spennende tapasmenyer og eksotisk asiatisk mat.

Hvis arrangementet ditt skal arrangeres hjemme eller i andre lokaler, kan du bestille mat fra den spennende menyen til K-Design, som også driver catering med levering av mat til arrangementer for private og bedrifter.

Kapasitet

Maks 40 sittende gjester
Maks 60 stående gjester

Fasiliteter

Alkoholservering
Bartender inkludert
Behjelpelig med alkohol
Behjelpelig med bartender
Behjelpelig med mat
Behjelpelig med serveringspersonale
Bestikk og tallerken
Internett
Kjøkken
Matservering
Serveringspersonale inkludert
Skjenkebevilling
Stoler og bord

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel