Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

Jacob Aall Brasserie & Bar, Bergen

Småstrandgaten 3, Bergen

Opptil 120 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Medbrakt mat tillatt

Medbrakt drikke tillatt

Jacob Aall Brasserie & Bar, Bergen

Skal du samle vennegjengen, dine ansatte eller familien? Vi tilbyr deilig retter og drikke i hyggelige lokaler. Vår bookingansvarlig sørger for at selskapet blir slik dere ønsker og vil følge opp deres bestilling av mat og drikke. Ønsker dere å benytte dere av faktura er dette en mulighet. Er det ønskelig å bestille et lukket rom kan vi tilby egne selskapslokaler på restauranten i Bergen.

Postmesterboligen på Jacob Aall

Jacob Aall har vi et lukket selskapslokale, også kalt "Postmesterboligen", hvor vi kan tilby å skreddersy arrangementer som sommerfester, bursdager, firmafester, konferanser, konfirmasjoner og andre selskaper. Lokalet ligger på toppen av Xhibition midt i hjertet av Bergen sentrum.  Selskapslokalet inkluderer: - Eget lokale med plass til 160 gjester - 60 gjester sittende på bespisning - Egen privat terrasse med utsikt over Fløien og Ulrikken - Egen privat bar & lounge. Vi tilbyr forskjellige oppsett med og uten matservering,Musikk anlegg er lett tilgjengelig da dere via aux kan koble på egen musikk. Vi kan også assistere med å booke/organisere DJ, underholdning, leie - av scene, mikrofon etc. I helgene har vi 20 års grense etter kl 23.00.


Fasiliteter

-Stor Terrasse

-Projektor / lerret

-Musikk anlegg

-Stor sal / dansegulv

-WIFI


Full serveringsbevilling
- Menyer-

Tapas buffé

À la carte

Sushi


Pris på leie avhenger av størrelse på booking. Ordinær leie er 3000 nok. (Ink. Vasking & opprydding)Er du interessert i å vite mer eller booke "Postmesterboligen" til ditt arrangement? Send din forespørsel til oss i dag.

Send forespørsel

Lokalet tar maks 120 gjester

< Tilbake

< Tilbake

Vennligst
vent

Takk for henvendelsen din, Jacob Aall Brasserie & Bar, Bergen tar kontakt med deg så snart som mulig