Lagre i favoritter

Thon Hotel Vettre

Fra 5 til 350 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Thon Hotel Vettre

KartKonglungveien 201, Vettre
Facebook
Instagram

Thon Hotel Vettre har konferansefasiliteter til 600 personer fordelt på 21 konferanserom, med alt av nødvendig tekniske hjelpemidler Alle våre møterom og konferansesaler har store vinduer som gjør at de er lyse og luftige.

Vi har mange ulike lokaler for de fleste anledninger. Vår Restaurant Ask har kapasitet til 120 gjester, og med tilstøtende lokale hvor skjulte dører kan åpnes, vil vår restaurant ha plass til 350 gjester totalt. 

Vinterhagen er et lyst og trivelig lokale med plass til 40 gjester. Her finnes også en stor og flott peis, som gir koselig stemning når høst og vinter er på vei.

Ved større arrangement kan du velge bankettsalen «Konglungen» som kan ta opptil 230 gjester. Denne salen er 270 m2 stor, med tilhørende scene med fullt lyd- og lysutstyr. Salen har store vinduer, god takhøyde (ca 12 m), god akustikk og frisk luft, samt direkte utgang til grøntområder.

Det er god plass hos oss og mange små og hyggelige sittegrupper i fellesområdene, stort innendørs basseng, badstuer og treningsrom.

Om sommeren kan du sitte ute på terrassen og nyte et godt grillmåltid, mens du ser solen gå ned over Skaugumsåsen. Terrassen er også perfekt om ditt firma skal ha sommeravslutning. Restaurant Ask har store utegriller og grillterrassen er populær når solen titter frem.

Vi dekker de fleste behov være seg arrangementer. Ikke bare har vi meget gode kurs- og konferansefasiliteter, men vi skreddersyr for alt av Kick offs, møter og middager, seminarer, sommerfester, julebord, jubileum, bryllup, konfirmasjon, dåp, minnestund mm. 

Vi tilbyr også mange ulike menyer til ditt arrangement (a la carte, julemeny, selskapsmeny, bankettmeny, grillmeny), og tilpasser gjerne menyer etter deres ønsker.

Ta kontakt for en prat om hvordan vi kan tilrettelegge for ditt arrangement i dag.   

Kapasitet

Maks 350 sittende gjester
Maks 700 stående gjester

Fasiliteter

Alkoholservering
Bankterminal
Bar
Barnevogn tillatt i lokale
Behjelpelig med alkohol
Behjelpelig med bartender
Behjelpelig med mat
Behjelpelig med serveringspersonale
Bestikk og tallerken
Heis
Husdyr tillatt
Internett
Kjøkken
Lerret og projektor
Lydanlegg
Lysanlegg
Matservering
Mobil Bar
Overnattings muligheter
Parkering mot betaling
Prosjektor
Restaurant
Scene
Skjenkebevilling
Stellerom
Stoler og bord
Tilrettelagt for rullestolbruker
TV
Uteområde

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel