Lagre i favoritter

Wærpen Gård

Opptil 120 gjester

Medbrakt mat tillatt

Medbrakt drikke tillatt

Wærpen Gård

Kart, Sætre

Vi på Wærpen Gård trives med å være vertskap for alle typer av anledninger på gårdens uteområder med selskaps telt. 

Eiendommen ligger i naturskjønne omgivelser midt i hjertet av Oslofjorden, kun 40 min fra Oslo sentrum, 60 min fra Gardermoen Flyplass. Gården har egen kystlinje hvor øyene Rognholmen, Furuholmen og Skjærlags skjæret inngår. Vi har også flere ferskvannstjern og hyggelige turstier, så her kan en nyte både sjø og landliv, med fisking, bading og båtliv. Vi har også egen dypvannsbrygge hvor store båter kan legge til kai.  Det er mange fine destinasjoner i vårt nærmiljø, som Oscarsborg Festning, Tusenfryd Norges største fornøyelsespark, H-øya, Holmsbu, Villa Malla, Drøbak, Son og fredelige naturskjønne områder hvor du kan være helt for deg selv. 

Overnatting på Wærpen Gård

Havnegården
Havnegården er en bolig på 350 kvm, sengekapasitet til 17 personer. Det er 2 bad + 1 gjestetoalett, 2 kjøkken fullt utstyrt, stort 1700 talls langbord på det ene kjøkkenet, spisestue og romslig stue med flere sittegrupper. Huset er pent møbelert og egner seg godt til å samle storfamilien. 

Det Gule Huset
Åsen er et tømmerhus på ca 400 kvm, sengekapasitet for 19 personer, 6 soverom, 4 bad, 2 kjøkken med alt tilbehør. En stor spisestue med langbord til 20 personer. Stue med sittekapasitet til 20 personer. Det er 2 romslige ganger med vedovner. Huset er pent møbelert. Det er god uteplass med stor platting med hagemøbler for 20 personer.

Den Røde Hytten
Uroa er en hytte på 60 kvm, sengekapasitet til 6 personer, 1 bad, 1 fullt utstyrt kjøkken, stor deilig veranda med deilig utsikt ut til Furuholmen og Oslofjorden med stranden og båten rett nedenfor hytten.

Holmen
Feriehuset Holmen er en egen liten hustuft. Her kan du være helt for deg selv med en stor deilig hage, svaberg og strand. Her er også mulighet for å ha med egen båt, da det er flere dypvannsbrygger. Hovedhuset har 18 sengeplasser og separat anneks har 4 sengeplasser.Kapasitet

Maks 120 sittende gjester

Fasiliteter

Behjelpelig med mat
Behjelpelig med serveringspersonale
Bestikk og tallerken
Dansegulv
Kjøkken
Lerret og projektor
Overnattings muligheter
Parkering (gratis)
Stellerom
Stoler og bord
Tilrettelagt for rullestolbruker
Uteområde

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel