Lagre i favoritter

Hvalstrand Bad Restaurant

Opptil 100 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Hvalstrand Bad Restaurant

KartHvalstrand 1, Nesbru
Facebook
Instagram

Hvalstrand Bad Restaurant også kjent som "Oslos funkisperle" ligger idyllisk til ved vannkanten i Asker. Med flotte terrasser og stort uteareal er denne selskapslokasjonen perfekt til din sommerfest! Lokalene til er lekre og lyse med store vinduer som gir en unik følelse. Stedet, maten, vinen og Sult sin lange erfaring gjør Hvalstrand til et trygt valg for firmaets sommerfest, jubiler eller bryllupet ditt!

Som en hvit perle ved Holmenfjorden i Asker ligger Hvalstrand Bad. Sjøliv, strand og nydelig mat har lokket bade- og spisegjester hit siden 1934. Restauranten – et praktfullt bygg i fransk funksjonalisme – ble fredet i 1996, er nå nyrenovert og framstår som den gjorde i glansdagene på 30-tallet.

Restaurantens funksjonalistiske arkitektur visker ut forskjellen mellom ute og inne. Vinduene fra gulv til tak gir utsyn utover fjorden, og bølgeskvulp sanses i restaurantens vakre dekor. På Hvalstrand Bad kan dere nyte sjøen, lyset og førsteklasses bevertning.

Sult er stolt driver av den ærverdige restauranten. På Hvalstrand Bad ønsker vi velkommen til kaffe, is, salater og enklere servering. Lokalet leies også ut til private sammenkomster. 

Selskap på Hvalstrand Bad
Hvalstrand Bad holder åpent for selskaper fra april til oktober måned. Vi tilbyr flere ulike pakkeløsninger for jubileer. Vi kan tilby alt fra klassiske selskapsoppsett til temapakker i samarbeid med våre leverandører. 

Bryllup 
Feir bryllupet ditt i vakre omgivelser og mat av høy kvalitet! Sult arrangerer mange bryllup hvert år og har svært god kompetanse på dette. Vi kan hjelpe dere med alt fra a til å og ved større bryllup kan vi også bistå med bryllupsplanlegger. Mat og vin kan smakes på forhånd dersom dette er ønskelig. Vi har også ulike pakkeløsninger som gjør det enkelt å beregne kostnader og budsjett.

Videre har satt sammen en bryllupspakke som inkluderer det vi erfarer er hva våre kunder ønsker til sitt bryllup.

BRYLLUPSPAKKE 

  •  Aperitiff
  •  3-retters middag
  •  4 - 8 gl vin til maten 
  •  Bryllupspakke
  •  Kaffe og avec
  •  Fri bar 

Pris kr. 2195,- inkl. mva, kr 1995,- inkl. mva for bryllupspakke med fri bar uten brennevin. Leie av lokalet kommer i tillegg. 

Sommerfesten 
Hvalstrand Bad ligger rett ved strandlinjen og har stort uteareal som gjør at lokalet passer perfekt til sommerfester enten dere er 20 eller 400 personer.
Her kan vi sette opp telt utendørs og arrangere alt dere måtte ønske av underholdning og musikk. 
Vi setter opp telt hvor middagen serveres for så og fortsette festen inne etter kl 23:00. Inne i lokalene kan dere holde festen gående helt til klokken 03:00. På Hvalstrand er man garantert  sommerstemning!

Diverse Informasjon 
Åpningstider
Dørene åpner etter avtale. All servering avsluttes kl 02:30 og dørene stenger kl 03:00. Da må alle gjester forlate lokalet.

Kapasitet 
opptil 100 sittende i restauranten 
opptil 400 gjester i telt på uteområdet 

Fint å vite 
Vi dekker med hvite duker og damaskservietter, dersom ikke annet er avtalt. Ønskes det ytterligere eller annen bordpynt så kan dette medbringes, eller leies av våre leverandører. Vi har en ubetjent garderobe for våre gjester samt bar fasiliteter. Videre kan vi formidle transport, musikkanlegg, band og DJ tilpasset ditt arrangement. 

Ekstrautstyr
Anlegg med trådløse mikrofoner kr 4000,- 
Projektor og lerret kr 1500,- 
Sceneelement kr 650,- (1x2m)

Vi ordner gjerne med omvisning av lokalet til interesserte! 

Om SULT-gruppen
SULT er en hovedaktør for selskapslokaler og konferanselokaler i Oslo og omegn for både firma og privatpersonen. Vi setter fokus på gode matopplevelser og møter hver kundes behov. Vi driver lønnsomt og driver nå konsepter innen kafe og restaurantnæringen.

En del av SULT-gruppen
SPORTEN | ROKLUBBEN | VILLA GRANDE | KARL JOHANS GATE 37 | STORTINGSGATEN | SJØHOLMEN | PARK 29 | HERREGÅRDSKROEN I HVALSTRAND BAD

Kapasitet

Maks 100 sittende gjester
Maks 400 stående gjester

Fasiliteter

Alkoholservering
Bankterminal
Bar
Bartender inkludert
Bestikk og tallerken
Dansegulv
Kjøkken
Lydanlegg
Matservering
Parkering mot betaling
Restaurant
Serveringspersonale inkludert
Skjenkebevilling
Stoler og bord
Uteområde
Prosjektor
Internett
Behjelpelig med mat
Behjelpelig med alkohol
Behjelpelig med bartender
Barnevogn tillatt i lokale
Behjelpelig med serveringspersonale

Video

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel