Lagre i favoritter

Best Western Plus Oslo Airport

Fra 2 til 108 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Best Western Plus Oslo Airport

KartRavinevegen 11, Gardermoen

En annerledes opplevelse

I løpet av livet er det noen anledninger hedersgjesten kun opplever én gang og man ønsker derfor å markere litt ekstra. Legg ditt arrangement i våre hender, så får du også være en del av selskapet.

Hotellet har lokaler med kapasitet fra 2 til 108 gjester. Alle lokalene har gode lys- og luftforhold samt moderne AV-utstyr. Hotellet er nyrenovert med moderne interiør og har en flott kunstsamling som skaper en fint ramme og atmosfære. Det er også fine loungeområder som kan brukes til mingling. Vi leverer personlig service og kvalitet i alle ledd. Hos oss kan du føle deg trygg på at tar ansvaret, så du kan senke skuldrene.

MENY
God mat og drikke er helt essensielt for et vellykket arrangement – enten det er et dåp, konfirmasjon, jubileum eller en minnestund.

Vår eminente kjøkkensjef kombinerer ulike matretter etter sesong og han er levende opptatt av å kunne gi våre gjester en god matopplevelse i hyggelig omgivelser. 

Vi tilbyr faste bankettmenyer som endres etter sesong. Hvis det er behov kan det også settes opp egen meny og vinanbefalinger etter ønske.

JULEBORD
Samle kollegaer, venner eller familie hos oss, så sørger vi for en minnerik kveld med fantastisk mat, drikke og service. Vår beliggenhet på Gardermoen gjør det enklere å samle familie og venner som er tilreisende og evt. trenger overnatting. 

BRYLLUP
Bryllupet er en uforglemmelig dag, både for brudeparet og for familie og venner. Enten dere ønsker et lite og intimt arrangement eller en storslagen bryllupsfest, kan vi hjelpe dere med å skape deres drømmebryllup hos oss.

Vår beliggenhet på Gardermoen gjør det enklere å samle familie og venner som er tilreisende og evt. trenger overnatting. Vi har flotte lokaler som passer godt til både store og små selskaper. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg ved alle anledninger.

Kapasitet

Maks 108 sittende gjester
Maks 108 stående gjester

Fasiliteter

Alkoholservering
Bankterminal
Bar
Barnevogn tillatt i lokale
Behjelpelig med alkohol
Behjelpelig med bartender
Behjelpelig med mat
Behjelpelig med serveringspersonale
Internett
Lerret og projektor
Lydanlegg
Lysanlegg
Matservering
Overnattings muligheter
Parkering mot betaling
Prosjektor
Restaurant
Skjenkebevilling
Uteområde
Bestikk og tallerken
Heis
Husdyr tillatt
Mobil Bar
Stellerom
Stoler og bord
Tilrettelagt for rullestolbruker
TV

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel