Lagre i favoritter

Opptil 150 gjester

Utleier tilbyr mat

Medbrakt mat tillatt

Medbrakt drikke tillatt

Lerflaten Gård

KartLillekvamsvegen 45, TRONDHEIM

På Lerflaten Gård har vi en flott låve som gir den perfekte rammen for ditt arrangement. Gården er en av de mest bynære gårdene i Trondheim, bare noen få minutters kjøring fra sentrum. Låven rommer et flott selskapslokale som leies ut til forskjellige anledninger i sommersesongen mai-oktober. Låven kan romme opptil 150 personer og er den perfekte rammen for bryllup, konfirmasjoner, minnesamvær, firmafester, jubileum, konserter og kulturarrangement. Det er ikke fast skjenkebevilling på låven, så her er det mulig å holde private fester med medbragt mat og drikke, eller så kan man også bestille mat fra vår samarbeidspartner, Kontrast Catering.

Låven leies ut hele sommersesongen (mai-september), men er dessverre stengt om vinteren. Kjøkkenet på låven har åpent også om vinteren og dette lokalet er perfekt for mindre sammenkomster og arrangementer for opp til 20 personer. Kjøkkenet er også mulig å leie i vintermånedene og er perfekt for møter, matkurs og lignende. 

Kontakt oss på e-post for reservasjon. For å se hvilke dager som er ledige anbefales det å ta en titt på kalenderen som du finner gjennom å klikke på <Webside> oppe i menyen

Låven er utstyr med stort kjøkken, dekketøy, lyd- og lysutstyr og det meste som du skulle trenge for å ha ditt neste arrangement her. 

Kapasitet

Maks 140 sittende gjester
Maks 150 stående gjester

Fasiliteter

Bar
Barnevogn tillatt i lokale
Behjelpelig med mat
Behjelpelig med serveringspersonale
Bestikk og tallerken
Dansegulv
Internett
Kjøkken
Lerret og projektor
Lydanlegg
Lysanlegg
Matservering
Parkering (gratis)
Prosjektor
Scene
Stoler og bord
Tilrettelagt for rullestolbruker
Uteområde
Stellerom

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel