Lagre i favoritter

Kjøpmannsgata Ung Kunst K-U-K

Fra 2 til 700 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Kjøpmannsgata Ung Kunst K-U-K

KartKjøpmannsgata 38, Trondheim
Facebook
Instagram

Kjøpmannsgata Ung Kunst, K-U-K, er et møtested for kulturinteresserte mennesker og med våre 10 ulike gallerirom har vi en unik mulighet til å tilrettelegge for mange ulike typer arrangement.

Her får du mulighet til å spise middag, gjennomføre en konferanse, avholde en konsert, arrangere et møte m.m innrammet av kunsten som til enhver tid befinner seg i de ulike gallerirommene. Er du på jakt etter annerledes og inspirerende lokaler, er vi den rette plassen. Med vårt tette og gode samarbeid med Gubalari kan vi gjennomføre de fleste arrangement.

Kjøpmannsgata Ung Kunst, K-U-K, åpnet i november 2021. Kunsthuset er initiert og finansiert av den norske og trønderske billedkunstner Kjell Erik Killi-Olsen. Han har i en årrekke ønsket å skape dette stedet for å gi noe tilbake til kunsten, til Trondheim og til regionen.

K-U-K består av 1500 kvm kunsthus, fordelt på 10 ulike utstillingsrom, verksted, butikk og en skulpturpark på taket. I tilknytning til kunsthuset ligger også restauranten Gubalari med en fantastisk kunstutsmykning av Kjell Erik Killi-Olsen.

K-U-K er en attraktiv arena for kunst og kultur. Det er et møtested for kulturinteresserte mennesker med et tverrfaglig tilbud som når både bredt og smalt. Det er et variert utstillingsprogram med både etablerte og mindre etablerte kunstnere hvor det er et særlig fokus på de yngre kunstnerskapene. 

Våre 10 ulike gallerirom gir en unik mulighet til å gjennomføre arrangement, konferanser, middager, konserter for små og store grupper. Alltid innrammet av kunsten som til enhver tid er i de ulike gallerirommene.

Kapasitet

Maks 250 sittende gjester
Maks 700 stående gjester

Fasiliteter

Alkoholservering
Bankterminal
Bar
Barnevogn tillatt i lokale
Bartender inkludert
Behjelpelig med alkohol
Behjelpelig med bartender
Behjelpelig med mat
Behjelpelig med serveringspersonale
Bestikk og tallerken
Dansegulv
Heis
Internett
Lerret og projektor
Matservering
Mobil Bar
Parkering mot betaling
Prosjektor
Restaurant
Scene
Serveringspersonale inkludert
Skjenkebevilling
Stellerom
Stoler og bord
Tilrettelagt for rullestolbruker
TV
Uteområde

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel