Lagre i favoritter

Bakgården Bar og Spiseri

Fra 2 til 120 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Bakgården Bar og Spiseri

KartKjøpmannsgata 40, Trondheim
Facebook
Instagram

Lokalisert i hjertet av byen ligger Trondheims eldste tapasrestaurant. Vår visjon er å gi våre gjester en smaksopplevelse av ypperste kvalitet, der norske råvarer med en eksotisk vri er hovedingrediensene. Vi skreddersyr tapasmenyer til ditt selskap, enten du ønsker å arrangere anledningen hos oss, eller bestille mat til en feiring hjemme. 

Bakgården åpnet dørene i 2009 som Trondheims første tapasrestaurant. Restauranten ligger lokalisert i hjertet av byen med kort avstand til det meste, og bare 2 minutter unna Olavshallen. 

Primært henter vi vår inspirasjon i det spanske kjøkkenet, men benytter oss av kortreiste råvarer fra lokale leverandører så langt det er mulig. Vår visjon er å gi våre gjester en smaksopplevelse av ypperste kvalitet, der norske råvarer med en eksotisk vri er hovedingrediensene.

Tapas er perfekt for større selskap, da alle ved bordet deler på maten som blir servert, og alle vil finne noe de liker. Vi har ferdige menykombinasjoner satt sammen av våre erfarne kokker, og vi skreddersyr egne menyer til ditt selskap etter ønsket innhold og budsjett.

Ønsker du å reservere restauranten for selskap utenfor våre normale åpningstider finner vi en løsning for dette mot en forhåndsavtalt lokalleie. Dersom selskapet faller innenfor vår ordinære åpningstid gjør vi oppmerksom på at restauranten vil være åpen for andre spisegjester.

Kapasitet

Maks 70 sittende gjester
Maks 120 stående gjester

Fasiliteter

Alkoholservering
Bankterminal
Bar
Barnevogn tillatt i lokale
Bartender inkludert
Behjelpelig med alkohol
Behjelpelig med bartender
Behjelpelig med mat
Behjelpelig med serveringspersonale
Bestikk og tallerken
Internett
Kjøkken
Matservering
Restaurant
Serveringspersonale inkludert
Skjenkebevilling
Stellerom
Stoler og bord
Uteområde

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel