Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

Hotel Klubben

Nedre Langgate 49, Tønsberg

Opptil 500 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Medbrakt mat tillatt

Medbrakt drikke tillatt

Hotel Klubben

Våre konferanselokaler er meget fleksible og kan selvfølgelig brukes til alt fra kick offs, messer, bryllup eller store bursdager.

Mange muligheter

Det er ikke bare konferanser vi er flinke på. Våre lokaler kan like gjerne brukes til arrangementer som messer, julebord, firmafester, konfirmasjoner, bursdager og bryllup. På akkurat samme måte som vi er profesjonelle på konferanser, er vi like gode på eventer og arrangementer. Vi har drevet med show og store produksjoner siden 1968, så erfaring er ikke en mangelvare. Det finnes mange gode muligheter hos oss, og vi skreddersyr ditt event etter dine ønsker.

Vi dekker alle behov

Fra 1200 mennesker i Klubben Hall til små sammenkomster for 10 personer. Vi har lokaler for alle anledninger og all teknikk du kan tenke deg. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om hvilke muligheter du har for ditt arrangement.

Sommershowet

Hotel Klubben er synonymt med show. Men aller mest kjent er sommershowene som arrangeres hvert eneste år. Her har de største navnene og beste artistene innen showbiz stått på scenen i snart 50 år – og det skal vi fortsette med i minst 50 år til.

Send forespørsel

Lokalet tar maks 500 gjester

< Tilbake

< Tilbake

Vennligst
vent

Takk for henvendelsen din, Hotel Klubben tar kontakt med deg så snart som mulig