Lagre i favoritter

Bølgen & Moi Stavanger

Opptil 200 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Bølgen & Moi Stavanger

KartKjeringholmen 1, Stavanger
Facebook
Instagram

Deilig mat og drikke i oljehistorisk sus og med fjorden like utenfor.

På bryggen til Norsk Oljemuseum finner du et av Stavangers beste brasserier. Selve museet har en moderne og interaktiv utstilling der du kan oppleve hvordan olje og gass ble til for millioner av år siden. Det er tegnet av arkitektene Lunde & Løwseth, som vant en nasjonal arkitektkonkurranse om dette oppdraget.

Restauranten Bølgen & Moi Stavanger ønsker deg velkommen til fantastisk god mat med tilhørende god drikke, byens beste utsikt og en opplevelse utenom det vanlige! Til lunsj kan Bølgen & Moi friste deg med hjemmelagde kaker, smørbrød og andre lekre småretter. Og når solen skinner ønsker du kanskje å sitte ute og la blikket vandre helt til Ryfylke? Slå til med en spennende dagens 5-retters meny, hvor kokkene slår seg løs og gir deg et måltid det virkelig svinger av!

Bølgen & Moi arbeider kun med de beste råvarene og all mat lages fra grunnen av etter gode håndverksmessige tradisjoner. Restauranten har et særpreget lokale som gir en helt spesiell ramme rundt restaurantopplevelsen. Samspillet mellom mat, vin og kunst er fremtredende enten det er hvordan maten serveres, bordene dekkes eller utsmykningen i lokalene.

Konferanser
I samarbeid med Norsk Oljemuseum tilbyr Bølgen & Moi Stavanger konferanser med plass for inntil 80 personer. De kan også i sammen med Norsk Oljemuseum arrangere stående arrangement for inntil 500 personer.

Kapasitet

Maks 100 sittende gjester
Maks 200 stående gjester

Fasiliteter

Alkoholservering
Bankterminal
Bar
Bartender inkludert
Behjelpelig med alkohol
Behjelpelig med bartender
Behjelpelig med mat
Behjelpelig med serveringspersonale
Bestikk og tallerken
Kjøkken
Lerret og projektor
Lydanlegg
Lysanlegg
Matservering
Prosjektor
Restaurant
Serveringspersonale inkludert
Skjenkebevilling
Stoler og bord
Tilrettelagt for rullestolbruker
TV
Uteområde

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel