Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

Restaurant Bjørk - Sørmarka Hotell

Enebakkveien 625, Siggerud

Opptil 285 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Medbrakt mat tillatt

Medbrakt drikke tillatt

Restaurant Bjørk - Sørmarka Hotell

Sørmarka konferansehotell

Sørmarka konferansehotell ligger vakkert og landlig til, kun 20 minutter fra Oslo Sentrum. Sørmarka er et profesjonelt konferansehotell med fokus på høy kvalitet og god service, med alt fra naturopplevelser til smaksopplevelser. Sørmarka har lange tradisjoner som kurs- og konferansested, men også ett unik sted for selskaper.

Med umiddelbar tilgang til vakker natur og Syverudtjernet, gratis parkering, god mat og mulighet for overnatting er Sørmarka for mange førstevalget for mange konfirmasjoner, jubileum, minnestunder eller bryllup.

Vi tilbyr også events og andre opplevelser som grillaften i gapahuken, 5- kamp i form av Farmen light samt andre teambuildings-aktiviteter.

Restaurant Bjørk er hotellets midtpunkt. Her yrer det av gjester fra morgen til kveld. Du vil alltid bli tatt imot av dyktige servitører og kokker som virkelig brenner for at du som gjest skal få en hyggelig opplevelse. Restaurant Bjørks filosofi er trygge og gode råvarer. Våre kokker bruker derfor kun råvarer fra utvalgte gårder i regionen. Ofte er maten trukket fram som høydepunktet blant våre besøkende. Vi tilbyr både à la carté, koldtbord, tapas, grilling med mer, og skreddersyr mer enn gjerne oppholdet for dere.

I Restaurantbygget finner vi også to egne chambre separé, Gildesalen og Kvisten. Med henholdsvis kapasitet til 80 og 36 pers. Gildesalen spesielt populært med konfirmasjoner samt andre jubileer. Gildesalen har prosjektor, lerret og mikrofon.

Nytt fra 2017 er BAR’39 som er hotellets nye lobbybar. Dette er blitt ett naturlig møtested både før og etter middag og ett perfekt sted for aperitiff og mingling, og for live musikk og god stemning på kveldene. Utsyr: Lydanlegg, trådløs internett, mikrofon. Kapasitet: 130

Storsalen er vår multifunksjonelle «storstue» som brukes til alt fra konferanser, messer, utstillinger, event, banketter og bryllup. Storsalen med sine store panoramavinduer og fantastiske utsikt utover Syverudtjernet gir en perfekt ramme for alle typer arrangement. Til middagene dekker vi bordene med hvite duker og stilfulle servietter, høye kandelabere og friske blomster. Alle rammene for magiske og minnerike selskaper er lagt til rette i Storsalen. Planlegger du et selskap, jubileum eller kanskje et bryllup er Storsalen stedet du skal være. Utstyr: Projektor, lerret, pc, trådløst internett, mikrofoner (3 bordmikrofoner, 2 håndholdte og 2 mygger) og talerstol. Kapasitet langbord: 160

Festsalen er kjent for sin lune atmosfære og gode akustikk. Med sin gode belysning og ventilasjon med kjøling, passer festsalen mer enn gjerne til firmafester, banketter, jubileer og bryllup. Eller en bursdagsfeiring med festlig ramme. Utstyr: Projektor, lerret, pc, trådløst internett, mikrofoner (1 mygg og 1 håndholdt). Kapasitet bankett: 100.

Lillesalen er «lillesøsteren» til Storsalen. Med sine panoramavinduer og utsikt til Syverudtjernet gir dette en perfekt ramme for konfirmasjoner, jubileer eller andre hyggelige sammenkomster. Førstevalget for konfirmasjoner. Utstyr : Projektor, flatskjerm, pc, trådløs internett. Kapasitet bankett 80.

Utsikten & Terrassen er et perfekt sted for et ‘kick off’ eller mottakelser med servering av mat og forfriskninger. Med utsikt mot Syverudtjernet og utgang til vår store terrasse kan vi skape en aften utenom det vanlige. Våre dyktige kokker stiller mer enn gjerne opp til grilling, eller de serverer Sørmarkas store skalldyrbuffét. Kanskje litt fingermat og forfriskninger fra egen bar kan friste? Utsikten er møterommet med utgang til terrassen. Her setter vi opp bar inne på utsikten. Utstyr Terrasse: Grill, bar, varme, lys, telt og eget høyttaleranlegg. Utstyr Utsikten: Projektor, flatskjerm, pc, trådløs internett, flipover.

I vår store «grillstue» ‘Gapahuken’ får du knitring fra bålpanner og grill, kanskje allsang fra egen trubadur, det setter standarden for en aften helt utenom det vanlige. Med tilhørende bar og kokkene som tilbereder maten i friluft kan det bli en lang og hyggelig natt i skogen. Gapahuken er også utgangspunkt for våre mange aktiviteter. Kapasitet: 80

Hva er du ute etter?

Bryllup?

Vi har lang erfaring med å arrangere bryllup, og setter vår ære i at det vordende paret trygt kan overlate alle detaljer til oss. Her får ingen tilfeldigheter råde: Vi prøvesmaker viner, diskuterer bordoppdekking, menyer, og ellers alle små og store detaljer som hører med.

For de som ønsker en vielse ute i det fri, er vårt uteamfi perfekt til dette. Fotoseansen kan gjerne skje nede ved vårt idylliske tjern, mens gjestene får en velkomstdrink på terrassen. Her er mulighetene mange.

Kommer gjestene langveisfra, kan vi tilby overnatting – og vi innreder et eget rom spesielt til brudeparet.

Konfirmasjon?

Kom til dekket bord på Sørmarka. Våre hovmestere følger opp og detaljplanlegger din konfirmasjon, og sørger for en perfekt dag på Sørmarka. Våre kokker sørger for utsøkt mat, og det eneste man trenger å tenke på er egentlig talen …

Minnestund?

Vi stiller med de beste snitter med lokale råvarer i forbindelse med minnestund. Vi dekker selvfølgelig opp med hvite duker og kandelabere på alle bord. Eget lokale er inkludert i prisen. Hjemmelagd økologiske karbonade med karamelisert løk, Husets egen roastbeef med remulade og løk, Rekesnitte med håndpillede reker og sitronmajones, Varmrøkt pepperlaks med eggerøre av egg fra Stanger gård, Pragerskinke med waldorfsalat

KR.325.- INKL. KAFFE (Barn under 12 år-halv pris).

Minnestund med kun kaffe og kake kr. 175.-

Julebord?

Ta kollegaer og venner med på julebordstur til Sørmarka konferansehotell. Der kan dere kombinere flotte matopplevelser og spennende aktiviteter. Vårt moderne kjøkken sørger for god mat laget med stor kjærlighet, og det er alltid fokus på gode lokale råvarer. Vi anbefaler også vårt eget øl som er utviklet i samarbeid med Nøisom Craft Beer. Vi arrangerer egne julebordshelger med dans til levende musikk. Ta kontakt så skreddersyr vi din julebordshelg.

 

 

Send forespørsel

Lokalet tar maks 285 gjester

< Tilbake

< Tilbake

Vennligst
vent

Takk for henvendelsen din, Restaurant Bjørk - Sørmarka Hotell tar kontakt med deg så snart som mulig