Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

Rondane Høyfjellshotell

Rondanevegen 1264, Otta

Opptil 200 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Medbrakt mat tillatt

Medbrakt drikke tillatt

Rondane Høyfjellshotell

Selskap og arrangementer

Rondane Høyfjellshotell har god kapasitet på å arrangere selskaper og events. Vi ligger midt i hjertet av Sør-Norge, med omtrent like langt i kjøretid fra Oslo og Trondheim som Geiranger og Volda. Dette er perfekt for selskaper med tilreisende fra hele Sør-Norge.

I sesong kan vi tilby Erlingstugu med opptil 50 sitteplasser og Kristinstugu med opptil 16 plasser. Utenfor sesong står hotellet fritt til å arrangere selskaper i spisesalen (100 plasser), Gildehallen (50 plasser), konferansesalen (40 plasser) og den lille konferansesalen (10 plasser).

Ja, insisterer du på et togaparty i svømmehallen kan vi få til et bord der også med plass til 16 personer!

Bryllup

Hos oss kan dere ha et hyggelig bryllup.
Kan også arrangeres i sammenheng med overnatting. Vi kan tilby gunstig pakkepriser med overnatting i enten hytter, leiligheter eller hotellrom. I umiddelbar nærhet finnes overnattingsmuligheter i hytter med plass til 8 pers per hytte og leiligheter med plass til 6 pers per leilighet.

Send forespørsel

Lokalet tar maks 200 gjester

< Tilbake

< Tilbake

Vennligst
vent

Takk for henvendelsen din, Rondane Høyfjellshotell tar kontakt med deg så snart som mulig