Lagre i favoritter

Ilsetra Hotel

Opptil 120 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Ilsetra Hotel

KartHafjelltoppen, Øyer

SELSKAP OG FEIRING

Vi legger tilrette for en minnerik feiring. Planlegger du bryllup eller ønsker å feire noen du er glad i, hjelper vi deg med å legge alt tilrette.

Hos oss kan du nyte et utendørs-basseng som er åpent året rundt! Det holder 28 grader og befinner seg rett utenfor hotellet. I tilknytning til bassenget finner du et eget bygg, som inneholder både steam- og tørrbadstue. Er du også klar for en trimøkt, kan du – i tillegg til kilometervis med langrenns- og sykkelløyper benytte deg av vårt hyggelige og velutstyrte trimrom. Det finnes det en mengde muligheter for aktiviteter i området. Det er bare fantasien som setter grenser. Vi hjelper deg med å arrangere hva det skal være!

RESTAURANT

Restauranten vår er delt inn i to avdelinger – Rødstuaog Finstua. På store gårder i gamle dager var detvanlig at man både hadde ei dagligstue og ei stue former spesielle anledninger. Vi har gjort det samme,bortsett fra at på Ilsetra er begge like trivelige ogbrukes som en del av den daglige bespisning.Våre kokker vil sørge for et hjemmelaget og velsmakendemåltid – som fra en ekte storgård. Menyener i all hovedsak basert på tradisjonelle, norske retter– men med en dose internasjonal inspirasjon.

KURS / KONFERANSE

å Ilsetra kan du velge mellom flere fleksible konferanselokaler. Her vil du finne en blanding av det helt moderne og det tradisjonelt rustikke. Noen av lokalene har tømmervegger, mens andre har glatte moderne flater. mDet unike er likevel den fantastiske utsikten fra de forskjellige konferanse-rommene. Vi kan love deg at den vil være til stor inspirasjon gjennom hele arbeidsdagen.Vi har selvsagt topp moderne AV-utstyr til disposisjon, og legger stor vekt på å gi deg personlig oppfølging både før og under konferansen. Vår beliggenhet på ”snaufjellet” gir deg også den unike muligheten til å nyte frisk luft og åpne vidder sommer som vinter.

BO ANNERLEDES OG PERSONLIG

Boformen vår er annerledes enn det du normalt vil finne på et konferansehotell. I stedet for tradisjonelle rom, byr vi på trivelige leiligheter. De har 2 soverom i tillegg til bad, stue og kjøkken. Det betyr at du kan få eget soverom, selv om du deler leiligheten med andre. Hele Ilsetra er som et tun, og alle leilighetene befinner seg i 4 forskjellige bygg som omkranser hovedbygget.

Kapasitet

Maks 120 sittende gjester
Maks 120 stående gjester

Fasiliteter

Alkoholservering
Bankterminal
Bar
Bestikk og tallerken
Dansegulv
Heis
Husdyr tillatt
Internett
Kjøkken
Lerret og projektor
Lydanlegg
Matservering
Mobil Bar
Overnattings muligheter
Parkering (gratis)
Prosjektor
Restaurant
Skjenkebevilling
Stellerom
Stoler og bord
Tilrettelagt for rullestolbruker
TV
Uteområde

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel