Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

Portal Skøyen

Drammensveien 211, Oslo

Opptil 300 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Medbrakt mat tillatt

Medbrakt drikke tillatt

Portal Skøyen

Vårt nyeste selskapslokale ligger like ved Skøyen og byr på nyoppussede fasiliteter. Stor scene, opp til 300 sitteplasser på ulike nivåer og stor takhøyde gir ett dynamisk lokale med mange muligheter. RealMat har ett stort kjøkken her med muligheter for matkurs og påfølgende fest. Passer bra til større arrangementer, bryllup, firmafest og kick-off!

RealMat lager ujålete mat av kvalitetsråvarer til alle anledninger. Vi leverer sunn mat, med sesongens beste råvarer.

Hos oss er det dyktige kokker som lager maten, og vi lover deg at du kommer til å smake det.

RealMat er en Cateringbedrift som alltid benytter sesongen beste råvarer. Økologisk når vi kan.
Det gjør at du kan være trygg på at vår frukt, våre grønnsaker, er dyrket under de beste og mest naturlige forhold. Våre råvarer er utsatt for den grundigste kontroll, og våre leverandører vet at vi ikke tar imot annet enn prima vare.

Basert på sesongens beste råvarer håndlager vi rettene.
Menyene skreddersyr vi for å gi deg og dine gjester en best mulig matopplevelse innenfor valgt budsjett.Vi bistår gjerne med vinanbefalinger om du ønsker det. All RealMat lages fra bunnen på eget kjøkken. Vi benytter kun ferske råvarer av høy kvalitet. Den gode smaken ivaretas. Vi bruker ingen kunstige tilsetningsstoffer. Vi har moderne produksjonskjøkken som tilfredsstiller alle krav til effektivitet, matvarekontroll og regelverk i Norge og EU.

Send forespørsel

Lokalet tar maks 300 gjester

< Tilbake

< Tilbake

Vennligst
vent

Takk for henvendelsen din, Portal Skøyen tar kontakt med deg så snart som mulig