Lagre i favoritter

Vulkan Arena

Fra 70 til 850 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Vulkan Arena

KartVulkan 26, Oslo

Vulkan Arena er kåret til Oslos beste intimarena, og er et populært valg blant både konsertarrangører, eventbyråer, bedrifter og privatpersoner. Arenaen har gjennom tidene huset blant annet konserter, podcaster, prisutdelinger, festivaler og messer, billanseringer og fashion shows, julebord, sommerfester, og heldagsarrangementer med dagkonferanse og gallamiddag. Mulighetene er mange!

Sommeren 2020 oppgraderte Vulkan Arena konsertsalen med en ny mesanin – og gikk fra en kapasitet på 650 personer til 850 personer. Vulkan Arena har lang erfaring fra både publikumsarrangement og lukkede events, og tilbyr tjenester innenfor prosjektledelse, teknisk produksjon, kreativ utvikling og markedsføring. Salen har en høyde på 7 meter med enkel tilgang for rigg via kjøreport. Ønsker man enda mer kapasitet, kan man også booke Pokalen Vulkan som ligger i underetasjen og gå for et «helhus»-arrangement.

Skreddersy ditt arrangement
Våre prosjektledere hjelper deg med å forme arenaen slik du og dere ønsker. Oppsettet i salen kan tilpasses kino, hestesko, runde bord og konferansebord. Vi hjelper gjerne til med dekor og bordoppsetning som passer til ditt arrangement. Vårt team stiller med fagkompetanse innen event- og konferanseavvikling og bidrar gjerne i den kreative prosessen med tilpasning av underholdning, faglig innhold m.m.  

I tillegg til dette kan Vulkan Arena tilby en stor LED-skjerm, rød løper og skjerm ute (hvor dere f.eks kan ha logo e.l.) som kan tilpasses ditt behov og event, og splitter nytt galleri og tre barer. Arenaen har også Tilgjengelighetsmerket – en sertifisering for kunst- og kulturaktører som har god tilgjengelighet for mennesker med nedsatt funksjonsevne på sine arrangementer.

Spennende plassering midt i Oslo
Med Mathallen Oslo som nærmeste nabo er mat av høy kvalitet et av våre fokusområder. Vi leverer mat til alle typer arrangementer og for alle slags budsjetter, alt fra tapas til tre-retters middager.

Med perfekt beliggenhet på Vulkan, midt i Oslo er man omringet av muligheter både før og etter ditt arrangement – spill bordtennis i underetasjen på Pokalen eller ta en runde shuffleboard på Smelteverket, gå for en ekstra dessert i Mathallen, ta en drink på cocktailbaren Søvnløs eller sving dere på dansegulvet på BAR Vulkan. På området finner man også to hoteller for tilreisende gjester.

Anledninger

 • Konferanse
 • Firmafester
 • Seminarer/møter
 • Middager
 • Kick-off
 • Premierefester
 • Messer
 • Konserter
 • Lanseringer
 • Julebord/sommerfest
 • Workshop
 • Filmvisning
 • med mer.

Kapasitet
Vulkan Arena som eventlokale egner seg for grupper på 90 - 850 personer
Stående: 850
Kino: 450
Konferanse: 450
Middag: 350

Kapasitet

Maks 420 sittende gjester
Maks 850 stående gjester

Fasiliteter

Alkoholservering
Bankterminal
Bar
Bartender inkludert
Behjelpelig med alkohol
Behjelpelig med bartender
Behjelpelig med mat
Behjelpelig med serveringspersonale
Bestikk og tallerken
Dansegulv
Diskotek
Kjøkken
Lerret og projektor
Lydanlegg
Lysanlegg
Matservering
Mobil Bar
Prosjektor
Restaurant
Scene
Serveringspersonale inkludert
Skjenkebevilling
Stoler og bord
Tilrettelagt for rullestolbruker
TV
Uteområde
Barnevogn tillatt i lokale
Heis
Internett
Overnattings muligheter
Parkering mot betaling

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel