Lagre i favoritter

Voidklub

Opptil 60 gjester

Medbrakt mat tillatt

Medbrakt drikke tillatt

Voidklub

KartØsterdalsgata 1 B, Oslo
Instagram

Voidklub er et kreativt studio på 100 kvm sentralt i Oslo på Vålerenga. Lokalet er bygget som et fotostudio men passer også utmerket til selskaper, konferanser og networking. Medbrakt mat og drikke er tillatt. 

Det er enkel tilgang med bil og kollektivtransport. Det er betalt parkering ved inngangen som er en vareheis med umiddelbar tilgang til selve lokalet.

Studioet har en 4x4x4 meter stor fotovegg med "infinity" kurve. Det er store vinduer langs hele veggen som vender mot øst. I bakre del av lokalet er det et lounge området bygget opp i en mesanine med god utsikt over lokalet. Kjøkken/soverom kan fungerer som et skifterom med toalett og dusj tilgjengelig. Det er mulig å leie et enkelt oppsett av lys med kamera om ønskelig. 

Det er et komplett PA musikkanlegg med mulighet for surround. Projektor med visning av film eller presentasjoner på fotoveggen gir deg et bilde på 4x3 meter. Forskjellige type lysoppsett med mulighet for dynamisk lys som kan reagere på lyd ved leie av lysteknikker under leieperioden. Vegger og tak er lydbhandlet som gjør det behagelig å holde foredrag og workshop der det er behov for høy stemme.  Enkelt kjøkken med kjøleskap, pizzaovn og gasskomfyr for enkel matlaging. Bord og stoler for opptil 30 personer tilgjengelig.

Aldersgrense 25 år!

PRIS
Helg: 6000kr/9000kr (halv/full dag)
Ukedag: 3500kr/6000kr (halv/full dag)

TILLEGG
Prosjektor: 500kr
PA anlegg: 500kr
Bord og stoler: 1500kr
Lysrigg: 2000kr
Vask av lokalet: 1500kr

Kapasitet

Maks 40 sittende gjester
Maks 60 stående gjester

Fasiliteter

Barnevogn tillatt i lokale
Dansegulv
Heis
Husdyr tillatt
Internett
Kjøkken
Lerret og projektor
Lydanlegg
Lysanlegg
Parkering mot betaling
Prosjektor
Stoler og bord

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel