Lagre i favoritter

The Wild Rover

Fra 8 til 650 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

The Wild Rover

KartKarl Johans gate 8, Oslo
Facebook
Instagram

The Wild Rover ligger sentralt plassert i Oslos mest travle område, nærmere bestemt Karl Johans gate 8. Her finner du 330 sitteplasser, 42 skjermer og en innholdsrik mat- og drikkemeny. Fordelt på to etasjer består lokalet av mange hyggelige soner som egner seg perfekt for grupper i alle størrelser.

Bursdager, utdrikningslag, afterwork, vennekvelder, før konserter, kampkveld eller andre store anledninger som 17. mai og St. Patricks Day. Mulighetene er mange på The Wild Rover.

Lei hele 2. etasje til ditt arrangement! Perfekt for grupper på 80-150 personer. Da får dere hele 2. etasje for dere selv, egen bar, flere sittegrupper, tv-skjermer rundt om i hele lokalet og mulighet for sceneoppsett. 

Book Guinnes-rommet til deg og gjengen. Helt innerst i lokalet finner du Guinnes-rommet, et trivelig rom som passer perfekt for grupper på 20-30 personer. Her er det kort vei til bar og toaletter, egen tv-skjerm, to langbord (eller flere små), 30 sitteplasser og muligheter for egen dekor. 

Hold av en egen sone. Egner seg for 10-100 personer. The Wild Rover er en stor restaurant og sportsbar, og tilrettelagt for både store og små grupper. Her kan du reservere en egen sone til ditt selskap, vi tilpasser reservert område etter størrelsen på gruppen. Dere har tilgang på TV-skjermer, bar og stedets meny. 

Leiepriser: Fra kr 0,-

Selskapsmeny for grupper på 10+ personer:

Bestill vår populære selskapsmeny bestående av oksestek med dampet brokkoli og gulrot, potetmos og sjysaus. Til dessert får dere servert brownie med bærkompott og karamellsaus. 

Kr 435,- per person (vegetar er mulig)

Kapasitet

Maks 330 sittende gjester
Maks 650 stående gjester

Fasiliteter

Alkoholservering
Bar
Barnevogn tillatt i lokale
Bartender inkludert
Behjelpelig med alkohol
Behjelpelig med bartender
Behjelpelig med mat
Behjelpelig med serveringspersonale
Bestikk og tallerken
Dansegulv
Heis
Internett
Kjøkken
Lerret og projektor
Lydanlegg
Matservering
Prosjektor
Restaurant
Scene
Serveringspersonale inkludert
Skjenkebevilling
Stoler og bord
Tilrettelagt for rullestolbruker
TV
Uteområde

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel