For å forbedre og tilpasse din opplevelse av våre digitale tjenester benytter vi cookies. Om du velger å gå videre på denne websiden godkjenner du bruken av cookies. Les mere

X

Teaterkjellern

Akersgata 38, Oslo

Opptil 246 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Medbrakt mat tillatt

Medbrakt drikke tillatt

Teaterkjellern

Hva med å leie et stykke gammel teaterhistorie?

Teaterkjeller`n og Centralteateret ligger midt i Akersgata, ett steinkast unna Karl Johans gate og alle fasiliteter byen har å tilby. Her kan du ha lukkede selskap som bursdager, bryllup og utdrikningslag, eller firmaarrangement som kurs og konferanser. Vi tilbyr også skreddersydde og unike løsninger for deg når det kommer til både catering, underholdning, tekniske løsninger og andre aktiviteter.

?Teaterkjeller`n og Cafèscenen?

Det har noe over seg, den følelsen av å drikke, spise, danse eller være i samme rom som der Wenche Foss eller Per Christian Ellefsen har stått. Teaterkjeller`n er en pub og underholdningsscene. Atmosfæren er intim med sin nyoppussede bar og gamle bilder. Lokalet kan skapes om til å passe de fleste begivenheter, og egner seg derfor godt til ulike arrangement.

Cafèscenen i sin tur er en staselig sal som ligger på toppen av Centralteateret. Lokalet egner seg kanskje spesielt godt til konfirmasjoner, bryllup, bursdager ol., eller kurs og konferanser, mye på grunn av den flotte arkitekturen. Det er også mulig å leie Caféscenen i forbindelse med Centralteaterets egne forestillinger. Her har man også mulighet for omvisning, blant annet på Oslos eldste teaterscene. Kanskje du og dine kollegaer ønsker å ha konferanse på dagtid, få kulturelt påfyll med forestilling på kvelden, for så å ta en fest etterpå?

???Kapasitet Teaterkjeller`n:
Sitteplasser: 126
Makskapasitet: 246

?Kapasitet Cafèscenen:
Middag: 60
Konsert: 120??

Aktiviteter og fasiliteter

Som en av Oslos største leverandører av scenekunst har vi et nettverk av ulike underholdningstilbud. Vi tar oss derfor gjerne av booking til ditt arrangementet.  Vi har også en rekke samarbeidspartnere i markedet som tilbyr aktiviteter som klatring, vinsmaking eller rafting til gode priser.  Lokalene har mulighet for forskjellige bordoppsettinger, dansegulv og det meste markedet har å by på av teknisk utstyr.

Stasjonert på Teaterkjellerens kjøkken, og dermed som vår tetteste samarbeidspartner, har vi  "The Core Catering". Dette er profesjonelle kokker  fra alle verdens hjørner. Med over 20 års erfaring kan de tilby alt fra den saftigste hamburgeren til de deiligste delikatesser.
?
Akkurat hvilken løsning du velger tar form under en samtale mellom begge parter, slik at vi sammen kan skape en pakkeløsning som passer deg og dine ønsker best. Ta gjerne kontakt med oss for tilbud eller en befaring.

Kapasitet
Maks 96 sittende gjester
Maks 126 stående gjester
Fasiliteter
Alkoholservering
Bankterminal
Bar
Barnevogn tillatt i lokale
Bartender inkludert
Behjelpelig med alkohol
Behjelpelig med bartender
Behjelpelig med mat
Behjelpelig med serveringspersonale
Bestikk og tallerken
Dansegulv
Diskotek
Heis
Internett
Kjøkken
Lerret og projektor
Lydanlegg
Lysanlegg
Matservering
Mobil Bar
Overnattings muligheter
Parkering mot betaling
Prosjektor
Restaurant
Scene
Serveringspersonale inkludert
Skjenkebevilling
Stellerom
Stoler og bord
Tilrettelagt for rullestolbruker
TV
Anledninger
Lokaltype
Beliggenhet

Send forespørsel

Lokalet tar maks 246 gjester

< Tilbake

< Tilbake

Vennligst
vent

Takk for henvendelsen din, Teaterkjellern tar kontakt med deg så snart som mulig