For å forbedre og tilpasse din opplevelse av våre digitale tjenester benytter vi cookies. Om du velger å gå videre på denne websiden godkjenner du bruken av cookies. Les mere

X

Taket Steen & Strøm

Nedre Slottsgate 8, Oslo

Opptil 800 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Medbrakt mat tillatt

Medbrakt drikke tillatt

Taket Steen & Strøm

Taket er et nytt eventlokale på toppen av Steen & Strøm. Lokalet fungerer som kjøkken, takterrasse, bar og unike selskapslokaler midt i Oslo sentrum.

TAKET har ulike lokaler for arrangementer med kapasitet oppmot 800 personer. Takterrasse på 340 kvm i kombinasjon med innendørs eventlokale, bar og lounge på 415 kvm.

Solrik takterrasse med regnavskjerming med pergola, varme og lys som gjør ditt arrangement risikofritt i forhold til været.

Nydelig innendørs lounge i vinterhage med glasstak og egen bar. Tilpasningsdyktige lokaler for å skreddersy ulike arrangementer.

Vi tilbyr egen inngang mellom Gucci og Hermés i Nedre Slottsgate 8 med muligheter for mottakslounge i tilknytning til heis direkte opp til takterrassen.

SELSKAPSLOKALER

TAKET på Steen & Strøm har en fantastisk planløsning perfekt for å skreddersy ulike og unike arrangementer. Med kapasitet til oppmot 800 personer er det kun fantasien som setter grenser. På TAKET tilrettelegger vi for dagkonferanser og seminarer, i tillegg til ulike kveldsarrangementer.

EVENT

Nye lokaler med et godt utgangspunkt for å skape ditt beste arrangement. Kickoff, sommerfest, bryllup, lanseringer, konferanser eller eksklusive lukkede middagssamlinger.Vi gleder oss til å vise deg mulighetene på TAKET.

KJØKKEN

På TAKET har vi eget kjøkken som er egnet til arrangementer i alle størrelser. Kjøkkenet er ledet av Sebastian Myhre og hans team. Menyer vil være satt opp for å være et høydepunkt for alle typer arrangementer. På kjøkkenet har vi stort fokus på norske, kortreiste råvarer i sesong, og med innovative og lekende tvister. Spis godt, lev vel..hos oss på TAKET!

Ta kontakt for å booke ditt neste arrangement på TAKET via SEND FORESPØRSEL

Planløsning, menyer og priser oversendes på forespørsel.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Kapasitet
Maks 550 sittende gjester
Maks 800 stående gjester
Fasiliteter
Alkoholservering
Bankterminal
Bar
Bartender inkludert
Bestikk og tallerken
Heis
Internett
Kjøkken
Lydanlegg
Lysanlegg
Matservering
Parkering mot betaling
Scene
Skjenkebevilling
Stoler og bord
Tilrettelagt for rullestolbruker
Uteområde
Anledninger
Lokaltype
Beliggenhet

Send forespørsel

Lokalet tar maks 800 gjester

< Tilbake

< Tilbake

Vennligst
vent

Takk for henvendelsen din, Taket Steen & Strøm tar kontakt med deg så snart som mulig