Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

Taket Steen & Strøm

Nedre Slottsgate 8, Oslo

Opptil 800 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Medbrakt mat tillatt

Medbrakt drikke tillatt

Taket Steen & Strøm

Taket er et nytt eventlokale på toppen av Steen & Strøm. Lokalet fungerer som kjøkken, takterrasse, bar og unike selskapslokaler midt i Oslo sentrum.

TAKET har ulike lokaler for arrangementer med kapasitet oppmot 800 personer. Takterrasse på 340 kvm i kombinasjon med innendørs eventlokale, bar og lounge på 415 kvm.

Solrik takterrasse med regnavskjerming med pergola, varme og lys som gjør ditt arrangement risikofritt i forhold til været.

Nydelig innendørs lounge i vinterhage med glasstak og egen bar. Tilpasningsdyktige lokaler for å skreddersy ulike arrangementer.

Vi tilbyr egen inngang mellom Gucci og Hermés i Nedre Slottsgate 8 med muligheter for mottakslounge i tilknytning til heis direkte opp til takterrassen.

SELSKAPSLOKALER

TAKET på Steen & Strøm har en fantastisk planløsning perfekt for å skreddersy ulike og unike arrangementer. Med kapasitet til oppmot 800 personer er det kun fantasien som setter grenser. På TAKET tilrettelegger vi for dagkonferanser og seminarer, i tillegg til ulike kveldsarrangementer.

EVENT

Nye lokaler med et godt utgangspunkt for å skape ditt beste arrangement. Kickoff, sommerfest, bryllup, lanseringer, konferanser eller eksklusive lukkede middagssamlinger.Vi gleder oss til å vise deg mulighetene på TAKET.

KJØKKEN

På TAKET har vi eget kjøkken som er egnet til arrangementer i alle størrelser. Kjøkkenet er ledet av Sebastian Myhre og hans team. Menyer vil være satt opp for å være et høydepunkt for alle typer arrangementer. På kjøkkenet har vi stort fokus på norske, kortreiste råvarer i sesong, og med innovative og lekende tvister. Spis godt, lev vel..hos oss på TAKET!

Ta kontakt for å booke ditt neste arrangement på TAKET via SEND FORESPØRSEL

Planløsning, menyer og priser oversendes på forespørsel.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Send forespørsel

Lokalet tar maks 800 gjester

< Tilbake

< Tilbake

Vennligst
vent

Takk for henvendelsen din, Taket Steen & Strøm tar kontakt med deg så snart som mulig