Lagre i favoritter

Sukkerbiten

Fra 1 til 800 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Sukkerbiten

KartNylandsveien 28, Oslo
Facebook
Instagram

Midt mellom høyhus og signalbygg nede i vannkanten ved operahuset finner du uteserveringen Sukkerbiten. Her er det rundt 800 sitteplasser i solen, to store barer og flere ulike foodtrucks.

Selskap & Events
Området er fleksibelt og kan tilpasses flere typer arrangementer. 

Uteserveringen kan deles opp i ulike soner, og de kan tilpasse hvert område slik at det blir like fint med små og mellomstore feiringer, som for en sommerfest med flere hundre ansatte.

Separert avdeling

Vi har også en delvis separert lounge avdeling med egen bar, sittegrupper og solsenger med plass til 150 pers - et litt mer lukket alternativ for sommerfesten. Vi tilpasser loungen slik du ønsker, også mulig med eget program.

Til ditt selskap tilbyr vi servering av grill meny med eller uten grillemester, samt andre selskapsmenyer - kontakt oss for info.

Ved regn kan vi flytte ditt selskap til et innendørs lokale som vi samarbeider med i nærheten, kan også tilby oppsett av telt.


Mat
Det tilbys blant annet italiensk pizza, deilig hamburger, sprøstekt kylling og fish’n’chips. I tillegg finnes det også flere alternativer for pescetarianere og vegetarianere.

Området
Sukkerbiten ligger kun ca. 7 minutters gange fra Oslo S. Herfra kan du skue bort til hovedøya og opp mot Ekebergrestauranten. Du kan følge med på båttrafikken fra gamle trebåter og danskebåten, eller du kan studere det mye omtalte Munch-museet. Uansett, her finner du ro, hygge og en trivelig atmosfære!

Kapasitet

Maks 800 sittende gjester

Fasiliteter

Alkoholservering
Bankterminal
Bar
Barnevogn tillatt i lokale
Bartender inkludert
Behjelpelig med alkohol
Behjelpelig med bartender
Behjelpelig med mat
Behjelpelig med serveringspersonale
Bestikk og tallerken
Dansegulv
Husdyr tillatt
Internett
Kjøkken
Lydanlegg
Matservering
Serveringspersonale inkludert
Skjenkebevilling
Stoler og bord
Tilrettelagt for rullestolbruker
Uteområde

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel