Lagre i favoritter

Südøst Restaurant - Dinner group

Opptil 400 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Südøst Restaurant - Dinner group

KartTrondheimsveien 5, Oslo
Facebook
Instagram

Südøst ligger nederst på Grünerløkka og har et stort utvalg av rom og områder inne i restauranten, samt en nydelig, frodig uteservering, som kan bookes for små og store arrangementer og selskaper. Vi tilbyr ulike set menyer til større grupper som gir en reise innenfor asiatisk matkultur med hovedvekt på autentisk thai mat. Våre menyer tilpasses allergier og mat preferanser.

Hva er vel bedre enn å komme til ferdig dekket bord og vite at du og selskapet ditt bare kan senke skuldrene og nyte kvelden? Sånn er det når du holder arrangementet ditt hos oss!

Vi har ulike selskapsområder og rom i restauranten:

Mezzanine: kapasitet 36 personer

En delvis avskjermet etsasje som ligger over hovedrestauranten, mulighet for projektor og lerret. Her kan selskapet sitte på et lanbord eller fordelt på mindre bord.

Chambre separee: kapasitet 40 personer

Et helt lukket rom som passer perfekt om det er ønskelig med en litt mer intim atmosfære tilbaketrukket i eget rom med mingling. Rommet er utstyrt med prosjektor og lerret. Selskapet blir fordelt på to langbord. 

Yin rom: kapasitet 20 personer

Et separat, delvis skjermet rom i underetasjen. Yin rom passer perfekt til mindre julebord hvor man ønsker å sitte litt tilbaketrukket med mingle mellom bordene

Yang rom: kapasitet 30 personer

Et større separat, delvis skjermet rom i underetasjen. Yin og Yang rom kan slås sammen med kapasitet på 50 personer. 

Underetasjen: kapasitet 140 personer

Hele underetasjen kan bookes for større grupper. Selskapet har da tilgang på egen bar, toaletter og kan selv styre musikken i lokalet. 

1.etasje: kapasitet 260 personer

For store selskaper som ønsker en helaften er 1.etasjen perfekt. Her vil selskapet sitte fordelt på langbord i etasjen med mulighet for mingling. Dere vil ha tilgang på bar, mikrofon og lydanlegg. Om ønskelig kan vi etter middagen rydde plass til dansegulv. Det er også mulighet for DJ. 

Uteserveringen: kapasitet 350 personer

Ta arrangementet ditt ut på vår store uteservering. Det perfekte stedet for sommerfest med bedriftenn eller større private arrangementer. Uteserveringen vår ligger idyllisk til med utsikt til akerselva, omringet av frodige trær. 

Vi gleder oss til å ta dere i mot og sørge for at selskapet deres blir akkurat som dere håper på med nydelig mat og fantastisk stemning. 

Kapasitet

Maks 400 sittende gjester

Fasiliteter

Alkoholservering
Bankterminal
Bar
Behjelpelig med alkohol
Behjelpelig med bartender
Behjelpelig med mat
Behjelpelig med serveringspersonale
Bestikk og tallerken
Dansegulv
Internett
Kjøkken
Lerret og projektor
Lydanlegg
Lysanlegg
Matservering
Prosjektor
Restaurant
Serveringspersonale inkludert
Skjenkebevilling
Stellerom
Stoler og bord
Tilrettelagt for rullestolbruker
Uteområde

Video

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel