Lagre i favoritter

Smelteverket

Opptil 200 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Smelteverket

KartVulkan 5, Oslo
Facebook
Instagram

Smelteverket ligger idyllisk til langs Akerselva, i kjelleren til Mathallen Oslo. Puben med Oslos lengste bar byr på drikke og underholdning i lune og stemningsfulle lokaler. Inngang finner du på hver side av restauranten, en fra brua og en fra innsiden av Mathallen.

Smelteverket egner seg til små grupper, vennegjenger og større grupper. Det er mulig med sittende middag, buffet eller a la carte - vi tilpasser etter som passer deres behov og anledning. Medbrakt mat er også mulig.

Området og bygget var opprinnelig et jernbaneverk og interiøret i baren gjenspeiler nettopp dette. I dag er Smelteverket en aktivitetsbasert pub med yrende liv og et bredt utvalg øl på både tapp og flaske. Mesteparten av ølet er norskprodusert (men du kan selvfølgelig også nyte utenlandske favoritter). Grunnlegger og deleier av Smelteverket står selv bak det Oslo-baserte ølmerket Oslo Brewing Co, og du får naturlig nok tak i et stort utvalg av denne ølen i baren. 

Smelteverket har gjennom årene blitt anerkjent som et underholdende og aktivitetsbasert møtepunkt, med fast quiz, musikkbingo og live konsert hver uke. Dette er også et sted som passer godt til workshops, pressekonferanser, lanseringer, private arrangementer eller en jobbmiddag. Her kan man enten leie lokalet for lukket arrangement, og er man en mindre gruppe er det mulig å slenge seg på en av de faste aktivitetene og gå for en aktivitetsbasert opplevelse.
Ved workshop/seminar med presentasjon kan vi imøtekomme 50 personer sittende. Smelteverket har prosjektor og lyd-anlegg. 

I tillegg til store flotte vinduer rett ut til Akerselva, stilig interiør og kort vei til Oslos største mathall, har Smelteverket shufflebord som kan leies for en hel kveld, eller en liten periode av oppholdet.

Usikker på hvordan du kommer deg dit? Du finner inngang på hver side av restauranten – en fra brua og en fra innsiden av Mathallen. Med perfekt beliggenhet på Vulkan, midt i Oslo er man omringet av natur, moderne bygg og kulturelle opplevelser. På området finner man også to hoteller for tilreisende gjester.

Kapasitet

Maks 95 sittende gjester
Maks 200 stående gjester

Fasiliteter

Alkoholservering
Bankterminal
Bar
Barnevogn tillatt i lokale
Bartender inkludert
Behjelpelig med alkohol
Behjelpelig med bartender
Behjelpelig med mat
Behjelpelig med serveringspersonale
Bestikk og tallerken
Dansegulv
Heis
Internett
Kjøkken
Lerret og projektor
Lydanlegg
Lysanlegg
Matservering
Parkering mot betaling
Prosjektor
Restaurant
Scene
Serveringspersonale inkludert
Skjenkebevilling
Stoler og bord
Tilrettelagt for rullestolbruker
TV

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel