Lagre i favoritter

Samfunnssalen Event & Konferanse

Opptil 700 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Samfunnssalen Event & Konferanse

KartArbeidersamfunnets plass 1, Oslo

Samfunnssalen Event & Konferanse, ligger sentralt i Oslo med korte avstander til offentlig kommunikasjon og parkering for de som trenger det.

Hos oss kan du oppleve intim stemning på små arrangementer, og spektakulær atmosfære på større events.

Når du booker Samfunnssalen til et selskap vil du ha hele lokalet for deg selv. Vi tar imot alt fra 100 til 550 gjester. Kapasiteten avhenger av oppsettet og bordsetning. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg å finne den beste løsningen for ditt selskap.

Holde selskap hos Samfunnssalen

Å arrangere selskap hos Samfunnssalen skal være en hyggelig opplevelse både for deg og dine gjester. Vi har lang erfaring med å holde alle slags eventer, og kan gi deg råd og anbefalinger for en suksessfull gjennomføring. 

Hos oss får du lokaler med sjel, rause porsjoner med mat og personlig service. Vi tilpasser oss alltid etter kundens behov og ønsker, sammen sørger vi for et vellykket selskap.

Mat og drikke

Vi sørger for smakfull, spennende og kortreist mat til ditt selskap, tilberedt på Samfunnssalens eget kjøkken. Vi har en fast selskapsmeny hvor dere kan sette sammen deres egen to- eller tre-retters meny. I tillegg kan vi tilby buffet.

Vi hjelper deg å finne den beste løsningen for ditt arrangement basert på antall gjester, type selskap og dine ønsker. 

Vi tilbyr også drikke- og vinpakker som vi hjelper deg å tilpasse til maten. Velg mellom sittende servering eller at gjestene har bonger og henter drikken selv i baren. Her kan vi komme med våre anbefalinger på hva som er det beste alternativet for deres selskap.

Det praktiske

Når du arrangerer selskap hos Samfunnssalen kommer du til ferdig dekket bord. Men om ønsker du å sette ditt eget preg på bordet kommer vi gjerne med innspill og tilrettelegger for deres ønske. Vi tar oss av alt det praktiske og vårt hyggelige personale sørger for ypperlig service. 

Vår hovmester vil være tilstede gjennom kvelden. I tillegg har vi et hyggelig vaktselskap som vi leier inn når det er behov for det. Vi ønsker at alle gjestene skal trives og føle seg trygge gjennom hele kvelden. Din trivsel er vårt mål.

Ta kontakt for å planlegge ditt neste selskap hos Samfunnssalen.

Kapasitet

Maks 550 sittende gjester
Maks 700 stående gjester

Fasiliteter

Alkoholservering
Bankterminal
Bar
Barnevogn tillatt i lokale
Bartender inkludert
Behjelpelig med alkohol
Behjelpelig med bartender
Behjelpelig med mat
Behjelpelig med serveringspersonale
Bestikk og tallerken
Dansegulv
Heis
Internett
Kjøkken
Lerret og projektor
Lydanlegg
Lysanlegg
Matservering
Mobil Bar
Overnattings muligheter
Parkering mot betaling
Prosjektor
Scene
Serveringspersonale inkludert
Skjenkebevilling
Stoler og bord
Tilrettelagt for rullestolbruker
TV
Uteområde

Video

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel