Lagre i favoritter

Sagene Lunsjbar

Opptil 150 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Sagene Lunsjbar

KartMaridalsveien 153 b, Oslo
Facebook
Instagram

Sagene Lunsjbar

Sagene Lunsjbar er et moderne spisested med historie som strekker seg helt tilbake til 1855. I 2. etasje finner du lyse og flotte selskapslokaler med egen balkong; perfekt til julebord, bursdager, dåp, konfirmasjon, bryllup, møter, Chambre Séparée eller andre arrangementer med kolleger, venner eller familien. Om sommeren har de en stor uteservering.

Selskap på Sagene Lunsjbar

Sagene Lunsjbar har tre selskapslokaler. Alle lokalene kan brukes hver for seg, eller til et og samme selskap. Alt etter ønsker og behov. Kapasiteten til lokalene kan strekke seg fra 4 – 60 personer, avhengig av ønsket bordoppsett og anledning.

Vårt store selskapslokale har egen balkong og kapasitet opptil 42 personer. Her kan selskapet skreddersys etter formål og behov, og kan dekke opp til ethvert type selskap. Ønsker du et uformelt mingle-arrangement er det mulig å få plass til flere gjester. Lokalet er utstyrt med lerret og prosjektor og kan derfor fremvise både videoer og presentasjoner under et selskap eller et større møte.

Det lille selskapslokalet har kapasitet opptil 18 personer. Her dekkes det opp med et koselig kongebord som passer ypperlig for et selskap mellom 8 og 14 personer. 

Møterommet og deres Chambre Séparée har kapasitet opptil 12 personer. Rommet har egen TV som enkelt kan kobles til en PC eller Mac under forretningsmøter. Møterommet kan også benyttes til mindre selskap som ønsker et privat og skjermet rom. 

Julebord på Sagene Lunsjbar
Julebord på Sagene Lunsjbar er en fest, et selskap eller et restaurantbesøk i tida før jul i desember og til dels i november. Det blir servert tradisjonell julemat og som regel alkoholholdige drikkevarer. Julebord på Sagene Lunsjbar arrangeres av etater, firmaer, organisasjoner og andre, både ansatte eller medlemmene, eller til private arrangementer for venner.

Sagene Lunsjbar gleder seg til å servere god og tradisjonell julemat i hyggelige og trygge omgivelser.

Catering

Skal du ha en selskap hjemme så kan vi på Sagene Lunsjbar hjelpe deg med maten, så slipper du og bruke masse tid og stresse, men heller nyte selskapet og være en god vert/vertinne. 

Du kan enten bestille fra vår vanlige a la carte meny eller om du ønsker å servere en et utvalg med mange forskjellige retter så kan du bestille vår Tapas-meny  Da får dere masse forskjellige retter så gjestene kan forsyne seg med det de liker og ønsker. Enklere blir det ikke. 

Vi kan levere deg maten på døren eller du kan hente det selv. 
Ønsker du å få levert maten rett før gjestene kommer, eller vil du ha maten levert litt før så du kan gjøre alt klart til dine gjester kommer så kan du eventuelt varme opp selv.

Vi tilbyr også utleie av utstyr som bestikk og glass, tallerkener. Du kan også leie en personell hvis du trenger hjelp til servering eller matlaging.

Åpningstider

Tirsdag-Lørdag: 11.00-23.00
Søndag: 11.00-18.00    

Velkommen til Sagene Lunsjbar!

Kapasitet

Maks 100 sittende gjester
Maks 150 stående gjester

Fasiliteter

Alkoholservering
Bankterminal
Bar
Bartender inkludert
Behjelpelig med alkohol
Behjelpelig med bartender
Behjelpelig med mat
Behjelpelig med serveringspersonale
Bestikk og tallerken
Kjøkken
Lerret og projektor
Lydanlegg
Matservering
Prosjektor
Restaurant
Serveringspersonale inkludert
Skjenkebevilling
Stoler og bord
TV
Uteområde

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel