Lagre i favoritter

Revier

Fra 4 til 150 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Revier

KartKongens gate 5 , Oslo
Facebook
Instagram

Revier har en unik mulighet til å arrangere både små og mellomstore arrangementer.
Her kan du ha en privat fest eller bedriftsfest for opptil 80 personer, enten med fingermatmeny eller sittende middagsservering. Lokalene er derfor perfekte for de som ønsker å arrangere en bursdag, kick-off med jobben, julebord eller andre typer arrangementer.

Revier Takterrasse
Revier takterrasse er et intimt sted. Lokalet ligger i 7. etasje, på taket av huset. Et perfekt sted for forretningsmøter om morgenen eller en privat middag på kveldstid. Vi skreddersyr tilbud basert på dine behov

Møterom og kursrom
På Revier kan du booke møterom til seminarer, kurs, forelesninger eller annen faglig opplæring. Du får god hjelp til å sette sammen programmet og planlegge dagen. Det er også mulig å bestille lunsj og pausesnacks. Avslutt den faglige dagen med middag og fest.

Intimt lokale for middag
Bestill din private middag med familie eller bedriftsmiddag hos oss. Vi arrangerer private middagsselskaper for grupper på over 12 gjester med skreddersydd meny og drikkeforslag

Filmaften
Vil du ha teambuilding eller se film med venner? Revier kino tilbyr kinotjenester som kan kombineres fint med et seminar og/eller middag.

Bursdagsfest over taket
Feir bursdagen din på vår takterassen sammen med venner. Nyt cocktailer fra en privat bar, få servert noen av favorittsnacksene dine mens du danser til DJ-ens heiteste låter.

Oppdag Kvadraturens best bevarte hemmelighet. Revier ligger i hjertet av Oslo, med bar, restaurant, helårs takterrasse, kinosal og restauranten Savage med Michelin-stjerne. Nå åpner også vår egen bistro, med en miks av klassiske og moderne retter signert kjøkkensjefen på huset, Andrea Selvaggini. Revier bygger på Oslo-historie tilbake til 1700-tallet, hvor et tappert forsøk på å lage en kanal inn i sentrum havarerte. Men selv om kanalbåtene har uteblitt, lar vi oss inspirere av rivieraens behagelige tilværelse – og skaper feriestemning hele uken. Réserver et bord, chambre séparée eller kino med egen bar, idag!

Kapasitet

Maks 80 sittende gjester
Maks 150 stående gjester

Fasiliteter

Bankterminal
Dansegulv
Lysanlegg
Mobil Bar
Parkering mot betaling
Scene
TV
Alkoholservering
Barnevogn tillatt i lokale
Bartender inkludert
Behjelpelig med alkohol
Behjelpelig med bartender
Behjelpelig med mat
Behjelpelig med serveringspersonale
Bestikk og tallerken
Heis
Kjøkken
Lerret og projektor
Lydanlegg
Matservering
Overnattings muligheter
Prosjektor
Serveringspersonale inkludert
Stoler og bord

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel