Lagre i favoritter

Restaurant Kullt

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Restaurant Kullt

KartRådhusgata 27, Oslo
Facebook
Instagram

Selskap og firmafester
Dette er det perfekte stedet for store selskaper der dere både spiser, spiller og danser. Kullt tar imot selskaper på inntil 240 ved bespisning og 480 for mingel og event. Book gjerne shuffleboards og arranger din egen turnering!
Deler av restauranten kan reserveres til både store og små selskaper, og man får da tilgang til en egen del av baren. Dere vil fortsatt være en del av den pulserende stemningen, men trukket tilbake fra de andre gjestene. De skreddersyr en flott opplevelse med god mat og drikke.

Seminar og møterom
I samme bygning som restauranten tilbyr Kullt også flotte møte, konferanse og seminarrom. Kombiner med lunsj, middag eller en helaften med fantastisk mat, shuffle og underholdning. Max kapasitet er 60 personer i auditoriet som inneholder alt av teknisk utstyr.

I tillegg har de et velutstyrt møterom i øverste etasje der man har tilgang på privat takterrasse med panaoramautsikt over fjorden, festningen og store deler av byen. Maks kapasitet er 12 personer.

Takterrasse
I sommersesongen er det fantastisk utsikt fra Kullts tak, utover mot Honnørbryggen og fjorden, med stor uteservering der du kan nyte varme sommerdager.

Sommerfest
KULLT hjelper deg gjerne med å planlegge årets sommerfest med kvalitetsmat fra grillen og god drikke, og de er alvorlig opptatt av at du skal ha det gøy! Shuffleboard er en vinner når kolleger samles. På Kullt har de funnet plass til ikke mindre enn seks stykker.

Afterwork
Ta med gjengen på afterwork, her er det biljard, flipperspill og dart – et herlig samlingssted for dine venner og kolleger. Det finnes ikke noe bedre sted å feire inngangen til helgen. Utover kvelden skrus lyden opp og husets Dj sørger for super stemning utover natten. Fredager og lørdager holdes det åpent til 02:00.

Kapasitet

Maks 240 sittende gjester
Maks 450 stående gjester

Fasiliteter

Alkoholservering
Bankterminal
Bar
Barnevogn tillatt i lokale
Bartender inkludert
Bestikk og tallerken
Dansegulv
Diskotek
Heis
Internett
Kjøkken
Lerret og projektor
Lydanlegg
Lysanlegg
Matservering
Prosjektor
Restaurant
Serveringspersonale inkludert
Skjenkebevilling
Stoler og bord
Tilrettelagt for rullestolbruker
Uteområde

Video

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel