For å forbedre og tilpasse din opplevelse av våre digitale tjenester benytter vi cookies. Om du velger å gå videre på denne websiden godkjenner du bruken av cookies. Les mere

X

Publiko

Vibes gate 11, Oslo

Opptil 80 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Medbrakt mat tillatt

Medbrakt drikke tillatt

Publiko

Velkommen til Publiko. En nabolagsrestaurant, med fokus på bærekraft og det beste Norden har å tilby av ferske råvarer fra grønnsaker, fisk og sjømat til kjøtt. Vi opererer med en høyst levende meny, som vi bytter cirka hver 8. uke i henhold til sesong. En gang i måneden inviterer vi dere til å smake produktene til noen av Norges beste mikrobryggerier.

Selskap

Vi tar imot selskaper på 8 – 28 personer. Her vi tilbyr en satt meny skreddersydd for grupper. Vi vil alltid kunne tilpasse menyen for de fleste allergier og spesialkosthold. Om ønskelig kan vi også sette sammen en vinpakke som komplimenterer rettene man får servert. Det vil da være mulig å velge vinpakke i 3 forskjellige prisklasser.

4-retter meny 550,- per person
5-retter meny 650,- per person


Chambre séparée

For grupper på 14 – 28 personer tilbyr vi et Chambre Séparée (privat rom) i kjelleren vår. Her får man en egen servitør og en satt meny skreddersydd for selskap basert på det beste sesongen har å tilby. Nyt Publiko-opplevelsen skjermet fra resten av restauranten. Perfekt for utdrikningslag, firmamiddager og bursdager.

Vi kan etter avtale ordne med lerret og projektor.

Send forespørsel

Lokalet tar maks 80 gjester

< Tilbake

< Tilbake

Vennligst
vent

Takk for henvendelsen din, Publiko tar kontakt med deg så snart som mulig