Lagre i favoritter

Pokalen Aker Brygge

Fra 5 til 200 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Pokalen Aker Brygge

KartBryggetorget 14, Oslo
Instagram

Pokalen Aker Brygge åpnet dørene 1. april 2022 på Bryggetorget på Aker Brygge. Med stor uteservering, eget kjøkken med allsidig meny, trivelige båser og masse tv-skjermer, er forholdene lagt til rette for både hyggelige måltider og fotballkamper. Lokalet er av god standard og passer godt til å huse events både på dagtid og kveldstid.

Lokalet er perfekt til afterwork, firmafester, et annerledes møte, kick-off, seminar med mer. Pokalen Aker Brygge kan leies i sin helhet - hele stedet eller deler av lokalet.  

I likhet med sine brødre på Vulkan, Barcode og Parkveien er Pokalen Aker Brygge et jovialt møtested for sportsentusiaster og nabolaget generelt. Pokalen viser det aller meste av kamper fra Premier League og Champions League. Utvalgte godbiter fra NFL, Formel 1, hockey, skiskyting og hopprenn.

Et glass med teamet etter jobb? Eller kanskje vennegjengen skal på Latter og har lyst på en matbit først? Pokalen Aker Brygge er et godt egnet lokale for større samlinger, enten det er bursdager, afterwork, kick-offs, vorspiel eller nachspiel.

Ønsker du hjelp til å planlegge ditt arrangement stiller våre prosjektledere gladelig opp. Vi skreddersyr opplegg etter kundens ønske, og er behjelpelige med hva det skulle måtte være.

Kapasitet
Pokalen Aker Brygge inne: ca. 100 pers.
Uteservering: ca. 130 pers.
Møte: ca. 40 pers.

Kapasitet

Maks 175 sittende gjester
Maks 200 stående gjester

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel