Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

Oslo Kongressenter Folkets Hus AS

Youngs gate 21, Oslo

Opptil 1800 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Medbrakt mat tillatt

Medbrakt drikke tillatt

Oslo Kongressenter Folkets Hus AS

Med byens beste beliggenhet og nyoppussede, fleksible lokaler, kan vi skreddersy ditt arrangement uansett om dere er 30 eller 1000 gjester til bords. Med kreativ borddekking, stemningsskapende lyssetting og det seneste innen teknikk, kan vi skape akkurat den rette rammen.

Mat og drikke

Som festdeltaker på Oslo Kongressenter kan du være trygg på at maten smaker. All mat og drikke er komponert og tilberedt av våre egne profesjonelle kokker, og blir servert etter alle kunstens regler.
Vi kan tilby alt fra fingermat til 3-retters bankettmiddager. Har du spesielle ønsker, spesial komponerer vi gjerne en meny perfekt tilpasset ditt arrangement.
Oslo Kongressenter arbeider alltid for å kunne tilby det beste totalproduktet til våre gjester - derfor er lokalleie, servering, duker, lys og garderobe inkludert i meny prisene. Vakthold etter avtale.
NB! Oslo Kongressenter tillater ikke medbrakt mat eller drikke, dette med bakgrunn i vår tildelte serveringsbevilling for både mat og drikke gitt av Oslo kommune.

Teknikk

Oslo Kongressenter streber alltid etter å kunne tilby det siste og mest moderne innen tekniske løsninger. Som eksempel kan vi tilby TV-overføring (fra konferansesalen til LCD skjermer montert rundt om i senteret) og live bildeoverføring fra møtet til web

Lyd og lys

I Kongresshallen og Sal A har vi investert i et av de beste lydanleggene du finner på markedet, L-acoustics. Ca 15 000 watt med subwoofer (en høyttaler som er konstruert for å gjengi de dypeste frekvensene i et lydbilde) pleier å tilfredsstille de fleste! Vedrørende lys, så har vi en fastmontert lysrigg i nevnte saler.

Hvis dere har leid et mindre lokale og trenger lyd/lys til et kulturelt innslag eller lignende, så har vi også mobile løsninger.

I Oslo Kongressenter er vi opptatt av gode og profesjonelle løsninger for våre kunder. Det er ekstremt viktig at det tekniske utstyret fungerer 100 %, slik at du som møteplanlegger kan føle deg trygg på at arrangementet går smertefritt.

Akkurat som i film og teater, kan lyd og lys skape den ekstra ”magien”, også i forbindelse med konferanser, selskaper og events.

Send forespørsel

Lokalet tar maks 1800 gjester

< Tilbake

< Tilbake

Vennligst
vent

Takk for henvendelsen din, Oslo Kongressenter Folkets Hus AS tar kontakt med deg så snart som mulig