Lagre i favoritter

Opland Burger & Steak

Opptil 350 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Opland Burger & Steak

KartJernbanetorget 1, Oslo
Facebook
Instagram

Opland Burger & Steak finner du i andre etasje i sentrale Østbanehallen, i rolige omgivelser – tilbaketrukket fra hverdagsrushet utenfor.

I en verden hvor det meste er strømlinjeformet og serieprodusert, er Opland Burger & Steak opptatt av at råvarene som serveres kommer fra nøye vurderte og håndplukkede produsenter.

For å kvalitetsrike råvarenes rettferdighet, grilles kjøttet på Jospergrill – grillverdens Rolls Royce av kullgriller. Dette fremhever fantastiske smaker, saftighet og aromaer. Maten er ujålete og real, men tilberedt med respekt og sjel – og det smakes gjennom hver eneste bit.

Selskap midt i sentrum
Med restaurantens sentrale beliggenhet, kan et selskap opp til 200 personer nyte utsikten over Østbanehallen, omfavnet av naturlig lys fra buet glasstak over hele bygget. Opp en hyggelig egen trapp kommer du til en restaurant med likevekt mellom velgjorte lyse og mørke detaljer, hvor svært serviceinnstilte og usedvanlig hyggelige ansatte ønsker dere velkommen.

Møterom på Opland Burger & Steak
Ettersom alle veier og togskinner fører til Østbanehallen, er det lettvint å invitere til et møte på Opland Burger & Steak. Her kan de tilby et flott og sentralt møterom med plass til 16 personer. Møterommet kan leies av både bedrifter og privatpersoner, både til frokost-, lunsj- og middagsmøter. Ved forhåndsbestilling tilpasser restauranten meny-pakker etter eget ønske.

Chambre Sépareé
“Et rom i rommet” på norsk. Med andre ord: Helt avskjermet fra resten av restauranten. Har dere lyst til å sitte helt for dere selv, inntil 16 personer, tilpasser Opland Burger & Steak enhver anledning og meny-pakke.

Østbanehagen – fantastisk uteservering i Oslo sentrum
Østbanehagen er bakgården til Opland Burger & Steak. Som en bakgårds-oase midt i Oslos kompakte bykjerne, fylt med farger, lyslenker og romslig plass, er bakgården like hot og fresh som den er koselig. Her kan du lene deg tilbake, senke skuldrene og ta en pause fra hverdagsrushet og nyte god mat og drikke. Østbanehagen har plass til 500 personer, og hele eller deler av uteserveringen, alt etter behov, kan bookes for arrangementer. 

Opland Bar
I 1.etg ligger Opland Bar. Både her og i Østbanehagen får du selvsagt servert den samme saftige retten som inne på restauranten. Opland Bar er et populært sted å invitere til lukkede arrangementer, egnet til både selskap, firmafest, teambuilding, møter, produktlanseringer og kick-off, med plass til 100 personer.

 

Kapasitet

Maks 300 sittende gjester
Maks 350 stående gjester

Fasiliteter

Alkoholservering
Bankterminal
Bar
Barnevogn tillatt i lokale
Bartender inkludert
Behjelpelig med alkohol
Behjelpelig med bartender
Behjelpelig med mat
Behjelpelig med serveringspersonale
Bestikk og tallerken
Internett
Kjøkken
Lerret og projektor
Lydanlegg
Matservering
Prosjektor
Restaurant
Serveringspersonale inkludert
Skjenkebevilling
Stoler og bord
TV
Uteområde

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel