Lagre i favoritter

Olympen

Fra 8 til 250 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Olympen

KartGrønlandsleiret 15, Oslo
Facebook
Instagram

Selskap i vår historiske storstue og gratis leie!

Vi skreddersyr for store og små selskap med ulike rom, chambree og lokaler for arrangementet. Olympen i første etasje har god erfaring med samlinger for inntil 250 personer og i år inviterer vi til feiring av 125 år med servering. I den anledning kan man leie festlokalet på toppen og Pigalle nattklubb helt gratis.

"Lompa" er tilknyttet den legendariske nattklubben Pigalle i andre etasje som også kan leies for selskap med skjenkebevilling til kl. 03. Pigalle har i tillegg en stor og frodig takterrasse med kapasitet for inntil 200 personer, der halvparten er under tak om været skulle svikte på sommerfesten.

I tredje etasje har vi et fleksibelt selskapslokale for inntil 100 gjester med egen terrasse. Her arrangeres firmafester og eventer, brylluper, konfirmasjoner, m.m. Rommet er utstyrt med teknisk utstyr til både møter og fest. Også dette lokalet leies ut gratis.

Olympen fyller 125 år! Velkommen til feiring!

På folkemunne «Lompa»

Velkommen til et av byens mest anerkjente serveringssteder. Folkekjære Lompa startet servering i 1899 og er i dag en praktfull storstue med atmosfære for alle anledninger. Menyen ivaretar tradisjoner, men har også eksotiske innslag fra bydelskulturen. Pigalle i andre etasje åpnet som byens aller første nattklubb i 1965 med fantastisk takterrasse og helt på toppen tilbys et staselig eventlokale. I jubileumsåret kan Pigalle og eventlokalet leies gratis!

Interiørmessig ligger Olympen i en klasse som bare Grand Hotel og et fåtall andre kan matche. Stilen er kontinental, med brune trepaneler og store lysekroner i krystall. Langs veggene henger store malerier med motiver fra Grønland. Et besøk her gir følelse av både fordums storhet og tidløs modernitet og navnet Olympen refererer til gudenes bolig i gresk mytologi.

Grønlandsleiret 15 har en lang historie som møteplass. Ytteborg Bryggeri oppførte bygningen i 1892 og fra 1894 leide Olympen Christiania Morskabsteater stedet. På scenen ble det spilt folkekomedier, revyer og levende musikk.

Olympen har vært rehabilitert en rekke ganger og i 1927 utførte arkitekt Lars Backer (1892–1930) en større fasadeendring, utvidelse av bygningen med takterrasse. Gode gamle Lompa lever og i år markerer vi 125 år med mye gøy på menyen! Velkommen til feiring!

Kapasitet

Maks 200 sittende gjester
Maks 250 stående gjester

Fasiliteter

Alkoholservering
Bankterminal
Bar
Barnevogn tillatt i lokale
Bartender inkludert
Behjelpelig med alkohol
Behjelpelig med bartender
Behjelpelig med mat
Behjelpelig med serveringspersonale
Bestikk og tallerken
Dansegulv
Diskotek
Heis
Internett
Kjøkken
Lerret og projektor
Lydanlegg
Lysanlegg
Parkering mot betaling
Prosjektor
Restaurant
Scene
Serveringspersonale inkludert
Skjenkebevilling
Stellerom
Stoler og bord
Tilrettelagt for rullestolbruker
Uteområde

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel