Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

Økernveien 94 - Selskapslokale av Realmat

Økernveien 94, Oslo

Fra 80 til 250 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Medbrakt mat tillatt

Medbrakt drikke tillatt

Økernveien 94 - Selskapslokale av Realmat

Vi lager maten - du tar med drikken!

Velkommen til et stilig og romslig lokale på Økern. Dette selskapslokale passer for selskap i alle størrelser fra 80-250 personer. Vi kan dele opp lokalet i flere soner, med middag foran peisen og kaffe i den deilige sofakroken vår. Perfekt for bryllup, dåp/navnedag, konfirmasjoner og andre hyggelige selskapeligheter.

REALMAT
RealMat lager ujålete mat av kvalitetsråvarer til alle anledninger. Vi leverer sunn mat, med sesongens beste råvarer. Det gjør at du kan være trygg på at vår frukt, våre grønnsaker, er dyrket under de beste og mest naturlige forhold. Våre råvarer er utsatt for den grundigste kontroll, og våre leverandører vet at vi ikke tar imot annet enn prima vare.

Hos oss er det dyktige kokker som lager maten, og vi lover deg at du kommer til å smake det. RealMat bistår gjerne med vinanbefalinger om du ønsker det.

Menyene skreddersyr vi for å gi deg og dine gjester en best mulig matopplevelse innenfor valgt budsjett. All RealMat lages fra bunnen på eget kjøkken. Den gode smaken ivaretas. Vi bruker ingen kunstige tilsetningsstoffer. Vi bistår gjerne med vinanbefalinger om du ønsker det.

Send forespørsel

Lokalet tar min. 80 og maks 250 gjester

< Tilbake

< Tilbake

Vennligst
vent

Takk for henvendelsen din, Økernveien 94 - Selskapslokale av Realmat tar kontakt med deg så snart som mulig