For å forbedre og tilpasse din opplevelse av våre digitale tjenester benytter vi cookies. Om du velger å gå videre på denne websiden godkjenner du bruken av cookies. Les mere

X

Munchmuseet

Tøyengata 53, Oslo

Opptil 500 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Medbrakt mat tillatt

Medbrakt drikke tillatt

Munchmuseet

Hva med å bruke et kunstmuseum som lokasjon for ditt neste arrangement? På Munchmuseet gir vi ditt event en helt spesiell ramme.

Visste du at våre flotte saler kan leies? Som et hyggelig avbrekk under arrangementet legger vi gjerne inn en omvisning, et foredrag eller et kåseri.

På Tøyen ligger Munchmuseet fint til i grønne omgivelser, mellom Tøyenparken og Botanisk hage. Forbindelsen til sentrum gjøres lett med kort vei til både T-bane og buss. I tillegg er det gode parkeringsmuligheter rett ved museet.

Til større mottagelser kan man bruke både Munchs atelier og Festsalen samlet. Med en kapasitet på opptil 500 personer. Med dette oppsettet har man enkel tilknytning til utstillingssalene og Munchs verker.

Alle våre saler og rom har AV utstyr og tilkoblingsmuligheter for datamaskiner. Leieavtaler inkluderer alt teknisk utstyr og oppsett etter de spesifikasjoner som måtte passe kunden best. I tillegg kan man bruke pauser til å gå i utstillingene med omvisere, spise deilig lunsj og lage en annerledes og spennende dag.

VELG SALEN SOM PASSER DITT ARRANGEMENT BEST:

Festsalen
Vår største sal, dekorert med en unik permanent utstilling av arbeider Munch laget i forbindelse med dekoreringen av universitetets Aula, som Solen, Alma Mater med flere. Festsalen rommer inntil 350 personer i kinooppsett.

Munchs Atelier
Dette er et åpent rom på 135m² med plass til inntil 100 personer. Rommet er fast utstyrt med projektor og høyttaleranlegg.

Auditoriet
Auditoriet har form av en kinosal med fallende stolrekker og 35 faste plasser. Her finnes filmlerret, video og DVD-spiller og projektor.

Stockfleths kaffebar
Kaffebaren kan leies til lukkede selskaper fra 10–100 gjester.

Vi tilbyr kun dette: heldagsmøter, konferanser, seminarer eller lignende med mulighet for kulturellinnslag (omvisninger, konserter ++) og serveringer i løpet a dagen og utover kvelden.

Kapasitet
Maks 350 sittende gjester
Maks 500 stående gjester
Anledninger
Lokaltype
Beliggenhet

Send forespørsel

Lokalet tar maks 500 gjester

< Tilbake

< Tilbake

Vennligst
vent

Takk for henvendelsen din, Munchmuseet tar kontakt med deg så snart som mulig