Lagre i favoritter

Ludo Sørenga

Opptil 150 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Ludo Sørenga

KartSørengkaia 138, Oslo
Facebook
Instagram

Restaurant Ludo Sørenga er det kun fantasien som setter grenser!
Lokalet på 450 kvm med uteserving finner du på Sørenga –
Vårt viktigste oppdrag er å skape ekstraordinære arrangementer og kvalitetsopplevelser sammen med og for kundene våre. For opplevelser er best når man deler dem med andre! 
Kapasitet: 30-150 sittende gjester (250 stående/mingel).

Selskapslokale med uendelige muligheter
Ludo Sørenga er et perfekt lokale til alle forskjellige typer selskap som bryllup, julebord, firmafest, bursdag, bankett og andre små og store selskap. Lokalet har en maks kapasitet på 150 personer og kan tilpasses etter behov. Her er det uendelige muligheter til å tilpasse opplegget akkurat slik du vil ha det. Du leier lokalene eksklusivt, og får tilgang til alle salene. Vi har alle fasiliteter, skjenkebevilling og uteserving.

Vi hjelper deg å skreddersy ditt selskap slik at du og dine gjester får en uforglemmelig opplevelse. Restauranten kan også bookes utenfor åpningstider.

Skreddersydd arrangement
En personlig planlegger hjelper deg med å koordinere hele opplegget og vil være din kontaktperson fra første kontakt til arrangementet er gjennomført. På Restaurant Ludo Sørenga får du et skreddersydd opplegg helt etter dine ønsker og behov. Eventplanleggeren kjenner lokalet og hjelper deg med å finne de beste løsningene. Velg mellom ulike selskapspakker, eller få en tilpasset meny.

Julebord eller sommerfest for bedriften
Til julebordet er Ludo Sørenga et ypperlig valg. Lokalet er stort og romslig og har et stor uteserving til sommer sesongen. Det er også mulig å virkelig sette sitt personlieg preg på lokalet med med mulighet for profilering rundt omkring i lokalet.

Fagdag med påfølgende firmafest
Dette er et kombinert selskaps- og konferanselokale som med enkle grep kan gjøres om fra fagdag til fest. Arranger en heldagskonferanse og avslutt dagen med en bankett og festmiddag for dine ansatte og kolleger. Da sørger vi for omrigg og total endring av setting for kvelden.

Bryllup
Lokalet er nyoppusset, helt unikt og svært fleksibelt slik at det kan benyttes akkurat slik dere selv måtte ønske. Vi sørger for en sømløs overgang fra middag til fest, og har en dedikert personlig planlegger som bistår dere med planlegging fra begynnelse til slutt. 

Kapasitet

Maks 150 sittende gjester
Maks 250 stående gjester

Fasiliteter

Alkoholservering
Bankterminal
Bar
Barnevogn tillatt i lokale
Bartender inkludert
Behjelpelig med alkohol
Behjelpelig med bartender
Behjelpelig med mat
Behjelpelig med serveringspersonale
Bestikk og tallerken
Dansegulv
Internett
Kjøkken
Lerret og projektor
Lydanlegg
Matservering
Prosjektor
Restaurant
Serveringspersonale inkludert
Skjenkebevilling
Stellerom
Stoler og bord
Tilrettelagt for rullestolbruker
Uteområde

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel