Lagre i favoritter

Ludo Majorstuen

Opptil 60 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Ludo Majorstuen

KartVibes gate 11, Oslo
Facebook
Instagram

Restaurant Ludo har en unik mulighet til å ha arrangement i 2 etasje med personell. Lokalet på 250 kvm, fordelt på 2 etasjer, finner du i Majorstuen– Vårt viktigste oppdrag er å skape ekstraordinære arrangementer og kvalitetsopplevelser sammen med og for kundene våre. For opplevelser er best når man deler dem med andre! Her kan du ha privat selskap eller firmafest for inntil 60 personner.

Lokalet passer derfor perfekt for deg som skal arrangere bursdag, kick off med jobben, julebord eller andre type arrangementer. Andre etasje kan også deles opp slik at 2 grupper kan være der samtidig. Nedre etasjen kan bestilles til opptil 30 pers.

VI HAR EN KJELLER ROM SOM EGNER SEG GODT TIL ALT FRA MINDRE INTIME MIDDAGSSELSKAPER TIL FEIRINGER OG MØTER FRA 10-25 PERS

Vi hjelper deg å skreddersy ditt selskap slik at du og dine gjester får en uforglemmelig opplevelse. Restauranten kan også bookes utenfor åpningstider.  

Intimt lokale til julebord
Den dempede belysningen skaper en hyggelig atmosfære til julebordet. Inviter til et skikkelig vennejulebord, eller arranger julebord for bedriften på Restaurant Ludo

Bryllup
Vi sørger for en sømløs overgang fra middag til fest, og har en dedikert personlig planlegger som bistår dere med planlegging fra begynnelse til slutt. 

Kapasitet

Maks 60 sittende gjester

Fasiliteter

Alkoholservering
Bankterminal
Behjelpelig med alkohol
Behjelpelig med bartender
Behjelpelig med mat
Behjelpelig med serveringspersonale
Bestikk og tallerken
Internett
Kjøkken
Lerret og projektor
Lydanlegg
Matservering
Prosjektor
Restaurant
Serveringspersonale inkludert
Skjenkebevilling
Stellerom
Stoler og bord
Uteområde

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel