Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

Lille Asia Hegdehaugsveien 31

Hegdehaugsveien 31, Oslo

Opptil 500 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Medbrakt mat tillatt

Medbrakt drikke tillatt

Lille Asia Hegdehaugsveien 31

Lille Asia ønsker å tilby deg som gjest en unik kulinarisk opplevelse fra det thailandske og det japanske kjøkken, i flotte omgivelser som stimulerer sansene, med den berømte asiatisk gjestfrihet. Vi kan tilby deres godt mat, bland annet sushi, asiatisk tapas og thaimat. Cocktailer fra alle verdens kanter m.m.

I nye og moderne lokaler sentralt i Hegdehaugsveien finner du flotte selskapslokaler til de fleste anledninger. Her er mulighetene mange om det er firmafest, bursdag, sommerfesten eller bryllup som skal feires.

Lille Asia er ikke bare asiatisk restaurant med sushi og thaimat, vi også har urban nattklubb og solrik uteservering! Våre ansatte har enestående kompetanse til å tilby deg opplevelsen du ser etter, enten via maten vi serverer, cocktailene fra alle verdens kanter eller den eksepsjonelle servicen.

Vi tilbyr:

- utleie av lokaler for kurs og konferanse og eventer

- organiserte bryllup

- catering

- forretningsmiddag, firma fest

- leie lokalet til opp til 150 personer

- leie som klubb mot opp til 500 personer

Selskapslokaler & konferanse

Ved å legge konferansen til Lille Asia vil du oppleve topp moderne lokaler med de tekniske aspektene som hører med før og under selve arrangementet. Deres dyktige prosjektledere er behjelpelig med utforming, planlegging og gjennomføring av de tekniske aspektene før og under arrangementet.

Uteservering

Spisestedet, som også er en av områdets mest populære nattklubber ligger i flotte omgivelser som stimulerer sansene og har stor utservering.

Kanskje byens fineste, med sol fra formiddag til seint på kveld.

Asiatisk tapas – sushi – thai – lounge

Bryllup

Planlegger du bryllup? Vi på Lille Asia kan du hjelpe dere å gjennomføre deres livs fest, uansett budsjett!  Få ting krever så mye planlegging som et bryllup, og Lille Asia har lang erfaring med å planlegge bryllup og kan hjelpe dere et godt stykke på veien med utforming og planlegging av bryllupet. Vi pynter og dekker etter deres ønsker, og sammen kan vi lage en uforglemmelig feiring.

- leie som klubb mot opp til 500 personer

Send forespørsel

Lokalet tar maks 500 gjester

< Tilbake

< Tilbake

Vennligst
vent

Takk for henvendelsen din, Lille Asia Hegdehaugsveien 31 tar kontakt med deg så snart som mulig