Lagre i favoritter

I Baren

Opptil 140 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

I Baren

KartOperagata 69B, OSLO
Facebook
Instagram

Den sentrale beliggenheten i Oslos nye hotspot, Bjørvika, gjør I Baren til et ypperlig sted for både små og store selskaper. Her er dere i nærheten av både kollektivknutepunkt og Oslo sentrum, for ikke å glemme Oslofjorden. Lokalene er perfekt for både bursdager, firmafester, julebord og andre selskaper. Om sommeren er deres store uteservering – med kapasitet på 166 sitteplasser – en sikker innertier for sommerfesten.

Du får servert god mat fra både hav og fjell, basert på sesongens råvarer. I baren finner du spennende øl, gode viner og forfriskende cocktailer. Dette er stedet å møtes etter jobb for å løsne slipset og ta en kald øl med gode kollegaer. God musikk, gode vibber, latter og mye liv er følelsen du får når du kommer inn dørene våre.

 

After Work
After work (etter jobb) er et konsept som øker i popularitet i Oslo – dette har I Baren virkelig tilrettelagt for. Å møte venner eller kolleger og gå ut etter jobb – også på en hverdag – blir mer og mer vanlig. Dette er møteplassen etter jobb der du løsner slipset, drar ut hestehalen og tar en kald øl med gode kollegaer.

Hos I Baren er det til og med mulig for en bedrift å invitere til After Work, samle kolleger og gå derifra når kvelden er over – faktura kan sendes senere om det er ønskelig. Dette er også mulig for bedrifter som vil invitere til lunsj eller middag.

Miljø og stemning 
God musikk, god stemning, latter og yrende liv merkes med en gang man kommer inn. Du ser langbord med store og mindre selskaper som spiser og hygger seg, og flere som står rundt baren og slår av en prat med gode kollegaer og venner. Utover kvelden fylles det opp av beboere i området som avslutter dagen med en middag med gjengen.

Kapasitet

Maks 90 sittende gjester
Maks 130 stående gjester

Fasiliteter

Alkoholservering
Bankterminal
Bar
Barnevogn tillatt i lokale
Bartender inkludert
Bestikk og tallerken
Internett
Kjøkken
Lydanlegg
Matservering
Restaurant
Serveringspersonale inkludert
Skjenkebevilling
Stellerom
Stoler og bord
Tilrettelagt for rullestolbruker
Uteområde

Video

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel