Lagre i favoritter

Hovedbanen Spiseri

Opptil 200 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Hovedbanen Spiseri

KartJernbanetorget 1, Oslo
Facebook
Instagram

Om Hovedbanen

Hovedbanen er landets eldste jernbanestrekning: 68 kilometer lang strekker den seg fra Oslo S til Eidsvoll. Vi har alle bagasje, enten det er i hånden eller i hjertet. Hos Hovedbanen Spiseri er du velkommen uansett!

Dette er en avslappet møteplass der alle vil føle seg velkomne. Her finner du en meny på både mat og drikke inspirert av ulike hjørner i verdenen. Perfekt for intime selskap, en drink mens du venter på toget, eller afterwork midt i smørøyet der alle kan møtes. I baren finner du spennende ølsorter, gode viner og hjemmelagde, forfriskende cocktails.

Arranger selskap hos Hovedbanen Spiseri

Den sentrale beliggenheten gjør Hovedbanen lett tilgjengelig og et naturlig samlingspunkt for alle som befinner seg ved byens kollektivknutepunkt. Hovedbanen er et ypperlig sted for både små og større selskaper. Lokalene er perfekt for både lunsj, firmafester, afterworks, julebord og andre selskaper. Her er det plass til 164 sittende middagsgjester og 250 personer for mingling.

Om sommeren er den flotte uteserveringen – med kapasitet på 100 sitteplasser – en sikker innertier for en lunsj eller middag i solen med byens yrende liv i bakgrunnen.

Afterwork

Afterwork på Hovedbanen Spiseri! Ta med teamet på en lønningspils eller noen friske drinker etter jobb! Her får du den uslåelige kombinasjonen av god mat, drikke og hyggelig stemning.

Kapasitet

Maks 150 sittende gjester
Maks 220 stående gjester

Fasiliteter

Alkoholservering
Bankterminal
Bar
Barnevogn tillatt i lokale
Bartender inkludert
Behjelpelig med alkohol
Behjelpelig med mat
Behjelpelig med serveringspersonale
Bestikk og tallerken
Internett
Kjøkken
Lydanlegg
Matservering
Restaurant
Serveringspersonale inkludert
Skjenkebevilling
Stoler og bord
Tilrettelagt for rullestolbruker
Uteområde

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel