Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

Historiske togreiser

Jernbanetorget 1, Oslo

Opptil 62 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Medbrakt mat tillatt

Medbrakt drikke tillatt

Historiske togreiser

HISTORISKE TOGREISER

Historiske togreiser tilbyr togreiser i eldre unike norsk museumstogmateriell. Turene har i hovedsak et kulinariske preg med servering i to spisevogner. All servering er det Sult as som står for. Togmaterialet eies av Norsk jernbaneklubb ved Norsk museumstog og av Jernbaneverket ved Norsk jernbanemuseum. Tilbudet om disse reiser med dette unike materiellet er et samarbeid med alle disse aktørene. Vi tilbyr både åpne turer Nordmarka rundt og på Bergensbanen, men også charterturer på nærmere avtalte strekninger.

Historiske togreiser er unike på mange måter, både det flotte og gamle tog materiellet med sine unike historier, men særlig det at turene kan gjennomføres på hele det nasjonale tognett. Dette er mulig gjennom den lisens Norsk jernbanemuseum har for kjøring av museumstog i Norge. Det gjør at det er mulig å gjennomføre turer, bestilt i gode tid, dit det går tog i Norge.

Sesong: April/Mai - September/Oktober

Send forespørsel

Lokalet tar maks 62 gjester

< Tilbake

< Tilbake

Vennligst
vent

Takk for henvendelsen din, Historiske togreiser tar kontakt med deg så snart som mulig