Lagre i favoritter

Hasle Linie Gastropub

Opptil 300 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Hasle Linie Gastropub

KartBøkkerveien 4, Oslo
Facebook
Instagram

En nabolagsrestaurant i sann gastropub-ånd
Restauranten er fylt av en inkluderende og avslappende “kom som du er”-stemning. Åpent kjøkken, varme lokaler, enda varmere service og priser som ikke skremmer! Med egen barnemeny, godt utvalg av barsnacks, saftige hamburgere, knasende fish ‘n’ chips, fristende salater, massivt drikkekart og mye, mye mer skal det godt gjøres å ikke finne noe du liker her. 

Gastropuben serverer mat laget med kjærlighet fra stolte kokker som brenner for faget og alltid har den gode smaken i fokus. La deg bli overrasket av kreative og dyktige kokker og bartendere med dyp lidenskap for god smak og service.

Perfekt samlingsplass for små og store arrangementer
Skal du arrangere kick off, julebord, afterwork, utdrikningslag, firmafest eller bare en hyggelig stund med familie og venner? Hasle Linie Gastropub er et godt valg – uansett anledning! Der finner du 270 sitteplasser inne og over 200 sitteplasser ute. Dessuten har de både brettspill, shuffleboard og Oche, hvilket vil løfte underholdnings- og trivselsfaktoren under enhver sosial sammenkomst. 

Lokaler til selskap, møter, kurs og konferanser
Er du på jakt etter det perfekte konferanse- eller selskapslokalet? Hasle Linie sitt chambre séparée er et allsidig lokale som egner seg svært godt til lukkede selskap eller konferanser for opptil 70 personer, med servering av mat & drikke til deres private chambre som så fint på fransk betyr “et rom i rommet”. Passer ypperlig for å private arrangementer, både faglig og sosialt. Restauranten stiller med AV. utstyr og storskjermer til kurs og presentasjoner. Hasle Linie både tiltrettelegger og skreddersyr for sømløs planlegging og gjennomføring. 

Spill, lek og moro for alle
Kombiner spill og lek med et hyggelig måltid! Her får du en uslåelig kombinasjon av god mat og drikke, lun og hyggelig stemning og spill! Det skjer alltid noe på Hasle Linie Gastropub. Blant annet quiz, sport på TV, bingo, stand up og mer.

Kapasitet

Maks 270 sittende gjester
Maks 300 stående gjester

Fasiliteter

Alkoholservering
Bar
Barnevogn tillatt i lokale
Bartender inkludert
Bankterminal
Bestikk og tallerken
Internett
Kjøkken
Lerret og projektor
Lydanlegg
Matservering
Parkering mot betaling
Prosjektor
Restaurant
Skjenkebevilling
Stellerom
Stoler og bord
Tilrettelagt for rullestolbruker
TV
Uteområde

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel