Lagre i favoritter

Gastroteket Vika

Opptil 200 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Gastroteket Vika

KartRuseløkkveien 26, Oslo
Facebook
Instagram

Hos Gastroteket er det høyt under taket og en varm og trivelig stemning. Deres store og åpne lokale er perfekt for frokostmøter, afterwork, lunsjmøter og større selskap og events – samtidig som de har mange koselige bord for mer intime middager. De har kapasitet til 160 sittende for bespisning, og 200 for mingling og snacks.

Gastroteket har ingen spiseplikt så her kan du svinge innom for noen friske cocktails i baren, og blir du sulten, kan du nyte en deilig lunsj eller bli for en middag! De har en oppdatert og nytenkende versjon av gastromat, og baserer råvarene etter sesong og tilgang. Menyen har alt fra hovedretter til forskjellige småretter som kan nytes alene eller deles. I baren finner du deres friske signaturcocktails og 16 ulike øl på tap. De har også stor variasjon på flaskeøl, samt godt utvalg på gluten- og alkoholfrie alternativer.

Firmaevent:

Det er mulig å leie Gastroteket for lukkede selskap. De er gode på alle typer større selskap, og setter gjerne sammen en pakke for en helaften med mat, drikke og underholdning for deg. De kan tilby alt fra frokostevent, 3- eller 5-retter eller deres populære sharingmeny.

Gastroteket samarbeider med Real Entertainment når det kommer til kvalitetsunderholdning til ditt arrangement. DJs, musikere, vokalister og dansere gjør sitt beste for at du og dine gjester skal få en minnerik stund. Enten du skal arrangere julebord, kickoff, sommerfest eller lunsjmøter, kan du lene deg tilbake å la Gastroteket ta ansvar for en vellykket kveld med god mat, god service og god stemning hele kvelden!

Møterom:

Gastroteket Vika samarbeider med House of Oslo i forbindelse med møterom, konferanser og liknende. De har møterom med plass til alt fra 8 til 83 personer. Perfekt for diverse frokostmøter, konferansedager eller seminarer.

Kapasitet

Maks 159 sittende gjester
Maks 200 stående gjester

Fasiliteter

Alkoholservering
Bankterminal
Bar
Barnevogn tillatt i lokale
Bartender inkludert
Bestikk og tallerken
Dansegulv
Internett
Kjøkken
Lydanlegg
Matservering
Parkering mot betaling
Restaurant
Serveringspersonale inkludert
Skjenkebevilling
Stellerom
Stoler og bord
Tilrettelagt for rullestolbruker
TV
Uteområde
Lerret og projektor
Prosjektor

Video

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel