Lagre i favoritter

Gamle Raadhus

Opptil 100 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Gamle Raadhus

KartNedre Slottsgate 1, Oslo
Facebook
Instagram

Vinkjelleren

Byr på rustikke omgivelser for 14 - 20 personer. Her kan man innlede middagen med en smak fra vår vinkjeller før man går til bords, eller tilbringe hele kvelden med flere retters middag med godt vinfølge

Parkettsalen og Søylesalen

Vi har et nært samarbeid med Oslo kommune i husets 2. etasje og sammen tilbyr vi kultur og kulinariske opplevelser i det ærverdige gamle bygget. Søylesalen er en nydelig sal med scene som kan leies til selskapslokale eller benyttes til møter og konferanser. Her kan vi dekke til selskaper fra 50 til 100 personer. I samarbeid med Opera til folket.

Christian IV

Et smakfullt rom i tilknytning til restauranten med dør som kan lukkes. Her kan vi ta i mot selskaper fra 8 til 16 personer.

Raadhusgaardens uteservering i bakgården er åpen om sommeren, og serverer både lunsj og middag. Småretter og full à la carte-meny serveres fra kl. 17.00.

Kjøkkenet er bygd rundt det klassiske, men bli ikke overrasket om det dukker opp smaker du kanskje forbinder med andre verdensdeler. Friske råvarer blir levert hver dag fra de aller beste leverandører i Oslo og fra mindre produsenter i hele Norge. 

Kapasitet

Maks 100 sittende gjester
Maks 150 stående gjester

Fasiliteter

Alkoholservering
Bankterminal
Bar
Restaurant

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel