For å forbedre og tilpasse din opplevelse av våre digitale tjenester benytter vi cookies. Om du velger å gå videre på denne websiden godkjenner du bruken av cookies. Les mere

X

Gamle Logen

Grev Wedels Plass 2, Oslo

Opptil 1200 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Medbrakt mat tillatt

Medbrakt drikke tillatt

Gamle Logen

Gamle Logen –nye opplevelser

Som selskapslokale er dette ærverdige huset i en helt egen klasse i Oslo. Vi har saler passende til selskaper fra 10 og helt opptil 800 personer. Vårt kjøkken kombinerer tradisjon og trend i sitt arbeide, og sammen med et profesjonelt og serviceinnstilt personale sikrer de våre gjester en helt spesiell opplevelse i en helt spesiell atmosfære.

Gamle Logen ble opprinnelig bygget som frimurerlosje , konsert- og festivitetslokale i 1836, etter idé og initiativ fra grev Wedel Jarlsberg.Gamle Logens rike festtradisjoner ble født ved innvielsen av bygningen i 1839, da det ble avholdt borgerball med kong Karl Johan og kronprins Oscar som æresgjester. Her ble det første kunstnerkarnevalet arrangert - her feiret Stortinget 50 års jubileet for unionen med Sverige og kong Haakon VII 25 års jubileum som Norges konge.

I 1844 ble Gamle Logens Store Sal innviet med sin praktfulle sen - empire stil. Bygningen huset også byens fineste restaurant og første teaterkafé - senere kalt på folkemunne for "Sumpen", - hvor byens kunstnere møttes. Kjente og internasjonale kunstnere hadde sitt virke her; - Edvard Grieg, Henrik Ibsen, Ole Bull, Johan Svendsen, Halfdan Kierulf, Henrik Wergeland og Bjørnstjerne Bjørnson.

Våre lokaler

I vår 1.etasje finnes 7 saler og salonger, - unik atmosfære og fleksibilitet er felles for alle. Her finner man inspirasjon, - både faglig og i arrangementssammenheng.

Statsraaden er første etasjes sentrum, - her kan man nyte sin aperitiff eller hygge seg med kaffe, og i ro og mak utveksle tanker og ideer.

Med sitt majestetiske interiør gir Strangersalen det rette utgangspunkt for selskaper og møter for opp til 120 personer, med alt man trenger av tekniske hjelpemidler. Parketten tåler dansende føtter, og høyden under taket gir rom for ytringsfrihet. La vårt eminente kjøkken inspirere til en smaksopplevelse. Et rikholdig meny- og vinutvalg; kombinert med atmosfære, kvalitet og service gjør arrangementet til en ubetinget suksess.

Store Sal har en lang og fargerik tradisjon med private og offisielle banketter og ball. Salen gir unike muligheter til å kombinere gastronomiske og musikalske nytelser. Vi har mange ideer og de rette kontaktene.

Store Sal er verdenskjent for sin gode akustikk og rike dekorasjoner. Den nyeste teknologi innen lydteknikk gir også optimale forhold ved behov for lydforsterkning. Kombinasjonen av disse mulighetene gjør at Store Sal ofte brukes til prestisjetunge konserter og kongresser, med både nasjonale og internasjonale utøvere og deltagere.

Kapasitet
Maks 500 sittende gjester
Maks 1200 stående gjester
Fasiliteter
Alkoholservering
Bankterminal
Bar
Barnevogn tillatt i lokale
Bartender inkludert
Bestikk og tallerken
Dansegulv
Diskotek
Heis
Internett
Kjøkken
Lerret og projektor
Lydanlegg
Lysanlegg
Matservering
Mobil Bar
Prosjektor
Restaurant
Scene
Serveringspersonale inkludert
Skjenkebevilling
Stoler og bord
Tilrettelagt for rullestolbruker
TV
Anledninger
Lokaltype
Beliggenhet

Send forespørsel

Lokalet tar maks 1200 gjester

< Tilbake

< Tilbake

Vennligst
vent

Takk for henvendelsen din, Gamle Logen tar kontakt med deg så snart som mulig