Lagre i favoritter

Eldorado Esport og Entertainment

Fra 20 til 450 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Eldorado Esport og Entertainment

Kart2.etg, OSLO
Facebook
Instagram

En unik lokasjon

Er du på jakt etter et helt spesielt lokale for ditt arrangement? Da bør du se nærmere på Eldorado E-sportsenter. Her får du en pulserende arena for de unike opplevelsene. 

På Eldorado passer det å holde de fleste arrangementer innen konferanse, møte eller event.
Etter å ha vært kino i nesten 100 år, åpnet Eldorado i 2021 opp på nytt for publikum. Denne gangen som Norges største arena for E-sport og digital underholdning. E-sport er i vinden som aldri før og senteret vil være fylt opp av det siste innen underholdnings- og videoteknologi. Teknologi som vil være tilgjengelig for alle, ikke bare E-sportsutøvere og gamere, men bedrifter med behov for å lage egne innholdsproduksjoner. 

Mange muligheter

Selv om det fremstår som en nasjonal arena for e-sport og gaming, er lokalene modernisert og tilrettelagt med tanke på konferanse og bedriftseventer. Den store salen på Eldorado har en tribune med 200 seter som "forsvinner" inn i veggen, og vi forvandler ett og samme rom fra fag og presentasjon til hyggelig selskap med middag på 45 minutter. Rommet kan møbleres for bordsetning for 150 spisende gjester, eller 300 sitteplasser i auditorium, eller 450 ståplasser. En gigantisk LED-skjerm (10x3 meter) utgjør bakgrunnen til scenen vår og gir deg unike muligheter til en interaktiv presentasjon, med et lyd- og lysanlegg som i en konsertsal. Salen er videre utstyrt for full TV-produksjon og livestreaming, med egen TV-regi-rom, for at du kan kringkaste alt fra din konferans og event ut til resten av verden. Kickoffs, konferanser, seminarer, salgsmesse, julebord, TV-sendinger, liveshows eller konserter - på Eldorado er mulighetene mange. Med en erfaren stab og kompetanse fra både event, gaming og TV-produksjon vil du alltid være i trygge hender hos Eldorado Esport & Entertainment.  Og med en unik location midt i Oslo sentrum, vil dine gjester ha en fantastisk dag på Eldorado.

Vi har avtale med flere forskjellige cateringselskaper, og kan derfor tilby akkurat det dere ønsker av mat. Vi har alle skjenkerettigheter. 

Ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale.

Kapasitet

Maks 300 sittende gjester
Maks 450 stående gjester

Fasiliteter

Alkoholservering
Bankterminal
Bar
Barnevogn tillatt i lokale
Bartender inkludert
Behjelpelig med alkohol
Behjelpelig med bartender
Behjelpelig med mat
Behjelpelig med serveringspersonale
Bestikk og tallerken
Heis
Internett
Lerret og projektor
Lydanlegg
Lysanlegg
Matservering
Mobil Bar
Scene
Skjenkebevilling
Stellerom
Stoler og bord
Tilrettelagt for rullestolbruker
TV
Prosjektor
Dansegulv
Diskotek
Kjøkken
Parkering mot betaling
Serveringspersonale inkludert

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel