Lagre i favoritter

Cue

Opptil 500 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Cue

KartThorvald Meyers gate 11, Oslo
Facebook
Instagram

Cue er Oslos største satsing innen biljard og uteliv med store luftige lokaler og et interiør som er basert på en 60/70 -talls estetikk med innslag av ulike ikoniske kulturelle referanser. Cue er også utformet som et eventlokale som kan tilpasses etter behov - enten det er firmafest, julebord, konsert eller konferanse. Vi har kapasitet til 500 personer. 

Cue er en perle øverst på Grünerløkka. Med 36 biljardbord, nydelig mat og to barer med drikke av høy kvalitet, er Cue det perfekte stedet å dra med kollegaer, venner eller en date både ukedager og helger.

Flere av bordene er i separerte avdelinger som gjør det perfekt for større selskaper som ønsker å få en mer privat opplevelse. Cue har også egne instruktører på huset, noen av de beste i Norge, som kan bistå med kursing og veiledning i biljard.

Du finner også flere komfortable loungeområder for dere som bare vil nyte god musikk og noe godt i glasset. I de to barene finner du vin, øl, cocktails og klassiske drinker. Kjøkkenet lager autentisk italiensk pizza, Panouzzo, tapas og andre spennende småretter/snacks som passer deres drikkemeny.

Husets lydsystem er av høy kvalitet som egner seg bra til konserter, foredrag og presentasjoner – både til fest og jobbsammenheng. Cue har kapasitet til 500 personer.

Trenger du lokaler til privat selskap?
Cue har mange muligheter for deg som ønsker lokale til et privat selskap. I loungen kan du booke et bord for opptil 8 personer per sittegruppe. Her kan dere nyte italienske gourmet-pizza og velge noe godt fra den rikholdige drikkemeny som passer til maten eller selskapet.

Det finnes også et separat arrangementsrom med biljardbord og egen bar som er godt egnet for private selskap og firmaeventer for 20-70 personer. Ved større arrangement kan arrangementsrommet kombineres med loungen som ligger i tilknytning, med kapasitet på inntil 100 personer. Passer bra til f.eks. møter, konferanser, konserter o.l.

Trenger du en vert/vertinne, instruktør, turneringsleder eller ekstra serveringspersonell? Alt kan tilpasses til dine ønsker og behov. Det er også mulig å booke en av husets biljardproer som lærer deg/dere teknikk og tips/triks, evt. som et innslag i et arrangement, eller bare en privat protime til deg som ønsker å bli bedre i den edle kunsten å putte baller i hull.

Red room
Eksklusivt separert rom som kan tilpasses og dekoreres etter ditt behov. 4 biljardbord, sittegrupper og egen bar. Kapasitet til 70-100 personer, og passer til kick-off, firmafest, bursdager, julebord og andre eventer.

Green room
Ren biljardavdeling. Halvseparert med 6 biljardbord og kapasitet til 50 personer. Kan bare bookes torsdager, fredag og lørdag.

Scene med lounge
Tilrettelagt for spising og drikking. Med scene, dansegulv, store sittegrupper og vindusplass passer dette godt til konserter eller selskap/konferanse/event i alle størrelser opp til 100 personer.

Kapasitet

Maks 500 sittende gjester
Maks 500 stående gjester

Fasiliteter

Alkoholservering
Bankterminal
Bar
Barnevogn tillatt i lokale
Bestikk og tallerken
Dansegulv
Heis
Husdyr tillatt
Internett
Kjøkken
Lerret og projektor
Lydanlegg
Lysanlegg
Matservering
Parkering mot betaling
Prosjektor
Restaurant
Scene
Skjenkebevilling
Stoler og bord
Tilrettelagt for rullestolbruker

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel