Lagre i favoritter

Fra 8 til 50 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Code Restaurant

KartDronning Eufemias gate 18, Oslo

På Code møtes det beste fra to verdener: Møte og konferanselokale med alle fasiliteter samt restaurantkvalitet på både mat og servering.

CODE RESTAURANT ÅPNET DØRENE 25. OKTOBER 2019
Code er en moderne kontinental restaurant. Folkene bak er meget erfarne - og både lever og ånder for å lage den perfekte restaurantopplevelse. 

Vi holder til i MAD-bygget på Barcode i Oslo som har blitt tildelt flere internasjonale priser for sin unike design. Code ligger også i samme nabolag som operaen, Munch-museet og nasjonalbibloteket. Fra restauranten kan du nyte utsikten til Oslos mest spennende område med kreativ arkitektur. 

KLASSISK INTERIØR MED MODERNE DETALJER 
Interiøret har klassisk brasseri/bistro detaljer med en moderne vri. Gjesten vil gjenkjenne det klassiske uttrykket samtidig som et moderne tilsnitt vil live opp. I andre etasje kan Code tilby moderne kurs/konferanse-fasiliteter samt en innbydende skjermet terrasse som er skapt for et hyggelig måltid en sommerkveld. 

KLASSISKE RETTER SOM MØTER DET MODERNE 
Som interiøret vil også måten bestå av klassikere med et moderne tilsnitt. Her kan du få lobster roll, klassisk fransk løksuppe og helstekt and, alt tillaget på en moderne måte. Bli heller ikke overrasket om du blir servert trøffel i sesong. Kjøkkenet bruker også sine høye kompetanse på å utvikle retter som lett kan gjøres vegetariske. Maten endrer seg etter sesongene. 

STJERNETEAM STÅR BAK 
Teamet bak Code er Jørn Lie og Christer Rødseth, begge med erfaring fra det norske kokkelandslaget samt diverse tv-programmer. Med på laget har de også Eirik Strøm Lillebø, kokk med lang fartstid fra både Hotel Continental, Gamle Raadhus og Vaaghals. Jacopo Righetti har ansvaret for vinutvalget og servicen, han er utdannet vinkelner og har lang erfaring fra blant annet Holmenkollen Park, The Landmark London og Vaaghals. Kvartetten ønsker å skape en koselig restaurant med uformell atmosfære og god stemning. I tillegg til at kjøkkenet er åpent for gjestene vil kokkene komme rundt i restauranten for å legge en siste hånd på rettene. Nærheten til både kjøkken og kokker gjør at man føler seg hjemme på Code. 

Kapasitet

Maks 28 sittende gjester
Maks 50 stående gjester

Fasiliteter

Alkoholservering
Bankterminal
Bar
Behjelpelig med alkohol
Behjelpelig med serveringspersonale
Heis
Internett
Lerret og projektor
Lydanlegg
Matservering
Restaurant
Serveringspersonale inkludert
Skjenkebevilling
Stoler og bord
Tilrettelagt for rullestolbruker
TV
Uteområde
Bestikk og tallerken
Behjelpelig med mat
Behjelpelig med bartender
Bartender inkludert

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel