Lagre i favoritter

Christiania Teater Scene

Fra 20 til 540 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Christiania Teater Scene

KartStortingsgata 16, Oslo
Facebook
Instagram

I hjertet av Oslo finner du sagnomsuste Christiania Teater! Nydelige lokaler, perfekt for events, konferanser, banketter og sceneproduksjoner.  Teatersalen rommer 540 publikummere i klassisk teateroppsett på parkett og galleri eller 256 spisende gjester i bankettoppsett.

Det er få lokaler som slår Christiania Teater både i plassering og i stil. Godt plassert midt mellom Stortinget og Nathionalteatret, kun et stenkast unna paradegaten Karl Johan og med en historie som strekker seg tilbake over 100 år!

Den intime teatersalen passer perfekt for events, koneranser, banketter, private arrangement og sceneproduksjoner. Her får du plass til hele 540 gjester i teateroppsett eller 256 i bankettoppsett.

Ny historie skal nå skrives når bygget får en solid oppgradering drøyt hundre år etter at det først ønsket velkommen til "Opera Comique" i 1918.

Starworks og Over Norge vil fremover sørge for nytt liv med nye stjerner der hvor Kirsten Flagstad i sin tid opptrådte i Norges første permanente operakompani. Med hotell, teater og restaurant under samme tak, kan gjestene nyte en helaften i ett og samme bygg.

Bygningen i nordisk nyrenessansestil er tegnet av arkitekt Henry Fearnley Coll i samarbeid med den danske arkitekten Hack Kampmann. Etter at okkupasjonsmakten etablerte propagandateater i bygget i 1941-45, har Det Norske Teatret, Filmteatret og Christiania Teater suksessivt holdt til i Stortingsgaten 16, før det i 2010 ble omgjort til hotell.

Kapasitet

Maks 256 sittende gjester
Maks 540 stående gjester

Fasiliteter

Alkoholservering
Bar
Bartender inkludert
Behjelpelig med alkohol
Behjelpelig med bartender
Behjelpelig med mat
Behjelpelig med serveringspersonale
Bestikk og tallerken
Dansegulv
Diskotek
Heis
Internett
Kjøkken
Lerret og projektor
Lydanlegg
Lysanlegg
Matservering
Mobil Bar
Overnattings muligheter
Prosjektor
Restaurant
Scene
Serveringspersonale inkludert
Skjenkebevilling
Stoler og bord
Tilrettelagt for rullestolbruker
TV

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel