Lagre i favoritter

Bystua - Friluftshuset

Opptil 80 gjester

Medbrakt mat tillatt

Medbrakt drikke tillatt

Bystua - Friluftshuset

KartSørengkaia 124, Oslo

Friluftshuset tilhører DNT Oslo og Omegn, og ligger like ved Sjøbadet på Sørenga og er et inspirasjons- og samlingssted for deg som vil være aktiv i og rundt Oslo. Bystua er utleielokalet vårt og kan leies av privatpersoner, bedrifter og lag anledning møter, konferanser og selskaper (konfirmasjoner, dåp, o.l). Bystua har bord med plass til 48 personer, et fullt utstyrt kjøkken samt prosjektor med lydanlegg for foredrag og filmvisninger. Det er tillatt med både medbrakt mat og drikke, ellers så tipser vi gjerne om gode cateringmuligheter i nærområdet. Kaffe og te er inkludert i leieprisen. Vi er åpent hele uken fra mandag til søndag.

Det er mulighet for å leie buldrerommet vårt ved siden av som er veldig populært spesielt for barnebursdager og konfirmasjoner. Dersom dere ønsker flere aktiviteter kan vi bidra med kajakkkurs/turer eller andre friluftsrelaterte aktiviteter. Det er og garderober i lokalet som kan benyttes etter en badetur i havet. 

Vi understreker at selskap må foregå under ordnede forhold med moderat støynivå av hensyn til naboene. Selskap skal avsluttes innen kl 23:00. Vi tar ikke imot henvendelser om fest/julebord. 

Har du andre spørsmål om Bystua? Ta kontakt via forespørselskjemaet eller se vår webside. 

Kapasitet

Maks 48 sittende gjester
Maks 80 stående gjester

Fasiliteter

Barnevogn tillatt i lokale
Bestikk og tallerken
Husdyr tillatt
Internett
Kjøkken
Lerret og projektor
Lydanlegg
Parkering mot betaling
Prosjektor
Stellerom
Stoler og bord
Tilrettelagt for rullestolbruker

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel